Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Párom nem hajlandó elengedni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem hajlandó elengedni, azzal ijesztget, hogy kárt tesz magában. Mit tehetek így?

Figyelt kérdés

1 hónapja szakítottunk, azóta rendszeresen hív, sms-eket küld, hogy mennyire hiányzom neki és, hogy öngyilkos lesz nélkülem, az úthenger elé fog állni meg hasonlók (építkezéseken dolgozik).

Én ezt már kezdem nagyon nehezen viselni idegileg, régebben összesen nem kaptam tőle ennyi hívást, mint most. Ti mit tennétek a helyemben? 23L

2021. aug. 17. 23:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%
Vennék neki egy úthengert.
2021. aug. 18. 00:06
 12/28 anonim ***** válasza:
6%
Persze nem szép tőle ilyeneket mond. De a férfi részét is valamennyire meglehet érteni. Nem tudjuk mennyi idő után szakítottak. 23 éves a lány. Mi van ha 18 éves korától, szóval már 5 éve együtt vannak. Az lehetséges a fiúnak ő az első szerelme és számára ez óriási fájdalom, mivel lehet vele képzelte el az életét. Nehéz elhinni, de nagyon fájhat az az érzés akibe tényleg annyira beleszeretsz, hogy másra rá se nézel. Elhiszem, hogy olyan hiányt érez most, amire azt hiszi sose fogja betölteni mással. Ez feltétlenül nem az ő akaratából tőrténik. Egyszerűen ilyen az emberi agy. Úgy érez mint ha gyászolna valakit. Elvesztett mégis valakit az életében. Szerintem próbáld valahogy megnyugtatni, hogy ne bánkódjon, szép volt együtt az idő amit töltöttetek. De ideje tovább lépni. Találni fog ő is egy csodálatos lányt, akivel még jobban kijön mint valaha. Csak adjon lehetőséget a változásra. Valahogy próbálnám megnyugtatni. De ha letiltod csak rosszabb lesz.
2021. aug. 18. 00:14
 13/28 anonim ***** válasza:
90%

"ha letiltod csak rosszabb lesz."

Neki nem. A srácnak meg fel kell dolgoznia magának, hogy elcseszte.

2021. aug. 18. 00:16
 14/28 anonim ***** válasza:
8%
12: Végre egy empatikus válasz a sok jégcsapkirálynő között.
2021. aug. 18. 00:35
 15/28 anonim ***** válasza:
15%
14. Én vagyok a 12. válaszoló, csak egyszerűen nem értem miért mindig a nő oldalát nézik. Könnyű annak a félnek aki eldobja a párját, mivel már nem szeretni. De mivan a másik féllel, aki tényleg szereti a párját és a jövőjét vele tervezi? Honnan lenne neki olyan könnyű? Egyik napról a másikra elveszti az igazit. Tegyen úgy mintha semmi se történt volna. Emberek vagyunk. Nem úgy dolgozik az emberi agy. Számára ez olyan érzés mintha szó szerint meghalt volna az egyik szerette akit soha többet nem láthat, csak emélkbe marad meg neki. Persze, hogy nem bírja elengedni mindjárt. Idővel jobb lesz neki. De szerintem nem az a megoldás, hogy teljesen leszarja az embert. Inkább megpróbálni barátkozni vele, hogy ha nem is vált be köztünk azért próbáljunk barátok lenni vagy valami. De úgy, hogy ahh már szakítottam vele és a nyakamon van még mindig, miért nem hagy élni? Hát azért mert még szeret téged...
2021. aug. 18. 00:39
 16/28 anonim ***** válasza:
91%
Miért empatizáljak valakivel, aki fenyeget és zsarol? Ha rendes ember lenne, akkor nem csinálna ilyet. Hogy mentálisan instabil az miért a kérdező problémája?? Az első pasim ilyen volt, nem normális, szegény. 4 évet voltunk együtt és utána még 10 évig engem okolt a boldogtalanága miatt. Pedig szimplán csak beteg.
2021. aug. 18. 00:41
 17/28 anonim ***** válasza:
88%

Miért DOBNÁ EL? Mert szakít valakivel, aki NEM TESZI BOLDOGGÁ?

A kérdező önző, amiért nem marad egy ilyen manipulatív emberrel?

Méghogy empátia! Miért barátkozna vele, ha nem akar vele lenni és a másik ezt nem látja be? Ez nem barátság, hanem szánalom, szánalomból meg senki se tartsa a kapcsolatot a másikkal! Mivel lenne jobb ennek a gyenge embernek az, ha a másik még vígasztalgatná? Szerintem olaj a tűzre, mert azt hinné, még van remény, pedig nincs. Nem tutujgatni kell a másikat, hanem egyértelműnek lenni vele. Elvileg felnőttekről beszélünk, nem óvodásokról!

2021. aug. 18. 00:44
 18/28 anonim ***** válasza:
25%

Én nem azt mondom, hogy beteg. Hanem egyszerűen a szerelem elvakítja az embert, és olyanokat csinál ami hülyeség külső szemmel. Nem feltétlenül ő így akarta. De idővel befogja látni, hogy mekkora hülyeséget is csinált, meg mennyire nem volt helyes, hogy öngyilkossággal zavarja.

Ezt magamról említem példának. Lehet azt mondják az emberek én is beteg voltam, de én is gondolkodtam azon, hogy öngyilkos legyek. 6 év után, beleszeretett a párom az egyik legjobb barátomba és összejöttek. Depresszióba estem. Nem én akartam, de egyszerűen nem tudtam megemészteni olyan rövid idő alatt, hogy mindennek vége annyi idő után. Persze idővel minden jobb lett, és megváltozott a véleményem az egészről. És láttam nem egymásnak teremtett minket a sors. Nem zsaroltam persze, de látta rajtam, hogy mennyire rosszul érintett az egész és próbált velem barátkozni attól függetlenül. Ami sokat jelentett számomra. Mert könnyeben eltudtam engedni. Mégsem lépett ki az életemből egyik napról a másikra, hanem lépésről lépésre eltávolodtunk egymástól. Azóta nem is beszéltünk, de sokat segített avval, hogy empatizált velem és nem dobott el mint egy régi cipőt a szemétbe. Én csak ezt akartam mondani.

2021. aug. 18. 00:49
 19/28 anonim ***** válasza:
87%
Én meg azt, hogy voltam a kérdező oldalán és olyan szintű tehetetlen dühöt érzek, amikor egy számomra fontos embernek végül megmondtam, hogy én nem akarom folytatni és én voltam a világ utolsó szemete, és azzal fenyegetett, hogy kinyírja magát miattam, mert én becsaptam és nem vele élem le az életem. Hát kikértem magamnak, hogy csak azért lennék szemét, mert elmúlt egy érzés, amiről nem tehetek és próbálok vele egyenes lenni és még ő fenyeget engem azzal, hogy az én lelkemen szárad, ha ő gyáva és gyenge? Kiakadok az ilyen emberektől, nekem ez volt a hatalmas csalódás, még a szakítás napjáig is azt gondoltam, hogy egy igazi férfi. Ekkor ez megszűnt és csak egy hülyét láttam magam előtt, aki képtelen normálisan viselkedni. Szánalmas volt és ezzel szúrta el azt, hogy maradjon bármi is közöttünk végül. Azóta egy szót se váltottam vele és soha többé nem is fogok.
2021. aug. 18. 00:55
 20/28 anonim ***** válasza:
88%

12-14-15 Ez nem nő/férfi kérdés, nehogy már engedjen bárki az érzelmi zsarolásnak! Az meg nonszensz, hogy barátkozni kéne. Nem kell és friss szakításban nem is egészséges, csak felesleges reményt kelt, és még mélyebb sebet csinálna.

Szerintem ti még nem szakítottatok, és soha nem is volt párkapcsolatotok!

2021. aug. 18. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!