Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit jelent az,ha valaki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az,ha valaki az emlékek miatt hiányzik és a lelke,felismert értékei miatt?

Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 18:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Ha valakiről ezt gondolod ne engedd el, később bánni fogod. Tapasztalat :(
2021. aug. 17. 18:45
 12/18 anonim ***** válasza:
14%
.. tipikus semmitmondó szöveg, mikor rájössz, hogy nem biztos, hogy találsz hozzá hasonlót, de ő azért nem üti meg a szerelem szintet, csak a "jól megvoltunkat", magányos vagy és kétségbeesett, és már beérnéd vele is.
2021. aug. 17. 18:52
 13/18 anonim ***** válasza:
73%

12!

Te még nem döbbentél késöbb rá arra, hogy mekkora hibát követtél el azzal, hogy mit veszítettél egy szakitással mert hiányzik minden ami vele volt és milyen értékes ember volt, ez látható a válaszodból. Te tökéletes vagy. Csak nehogy egyszer így járj te is.

Ez bizony szerelem . Fontos volt akkor és még most is

2021. aug. 17. 18:57
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Aki szerelmes, nem tud lemondani a másikról akkor sem, ha tudja, hogy hülyeség vele lenni. Aki képes lemondani róla, mert nem ismeri fel az értékeit, az pusztán az értékei miatt, azaz érdekből akar vele lenni..

Én nem azért akarok a párommal lenni, mert az egy jó döntés és kellemes vele lenni, hanem mert megmagyarázhatatlanul szeretem. Aki különösebb ok nélkül szakít, az nem szerelmes. Különösebb ok csak a haldoklás, vagy életminőséget komolyan befolyásoló tényező lehet.. Az, hogy anyám nem szeret, hogy távkapcsolatban leszünk, meg kevés a pénzünk, meg veszekszünk, meg ilyen marhaságok.. szerelmet, igazi szerelmet nem adsz fel ilyenért.

A szerelem nem logikus döntés. Ha az értékeid felismerése benne van, akkor ott nem játszik a szerelem!

2021. aug. 17. 19:05
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
Én is szakítottam már úgy, hogy utána nagyon megbántam mert rossz időszakba voltunk. Hamar felismertem hálistennek hogy hiba, és vissza fogadott. Azóta 3 gyermekünk van és nagyon szeretjük egymást.
2021. aug. 17. 19:08
 16/18 anonim ***** válasza:
53%
Sajnos én is így vagyok ezzel... :(
2021. aug. 17. 23:06
 17/18 A kérdező kommentje:
15: mennyi idő után jöttetek össze újra?
2021. aug. 19. 19:51
 18/18 A kérdező kommentje:
16: akkor hátha lehet esély
2021. aug. 19. 19:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!