Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi idő alatt lehet túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt lehet túl lenni egy 2,5 éves kapcsolaton, ha sok vita miatt lett vége?

Figyelt kérdés

Exemnek adni akarok egy kis időt, majd keresni, de félek, hogy túl későn teszem...

Ő dobott mert sok volt a vita... állítása szerint már nem szeret, de erre egy nap leforgása alatt jött rá konkrétan... 3 hete történt... Az első 2 hétben meg kerestük egymást... Most egy hete semmit nem beszéltünk... Korai még v már késő keresni?

Ö a lány

2021. aug. 15. 12:43
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem inkább felejtsd el és egyáltalán ne keresd.
2021. aug. 15. 12:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Minek? Van az a helyzet, amikor betelik a pohár. Nem az utolsó dolog számít, hanem ami előtte volt. Ha sok volt a vita, akkor neked is be kellene látni, hogy nincs mit folytatni!
2021. aug. 15. 12:57
 3/8 harebell ***** válasza:
És szerinted mi menne másképp, ha mégis újra megpróbálnátok? Mi változott, mi miatt tudnátok jobban kommunikálni, együttműködni, megérteni egymást?
2021. aug. 15. 13:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy min ment el rossz irányba a dolog, és azt is tudom, H tudnék változtatni...
2021. aug. 15. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:

4-es Ez jó! 2,5 év alatt miért nm változtattál?

A következő kapcsolatodban majd tudod kamatoztatni a tapasztalatot.

2021. aug. 15. 13:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Ez hosszú... De mindegy is... Kerestem, nem reagál..
2021. aug. 15. 13:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Neked is rossz volt! Ezen gondolkozz, nem a jó dolgokon.
2021. aug. 15. 14:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Felejtsd el. Tudom és nem akarlak elkeseríteni de nehéz lesz a szakítás bár kinek hogy de nekem már lassan 1 éve és még mindennap eszembe jut, fogalmam sincs mikor enyhül legalább de borzasztó így. Bár nekünk ellenkező eset volt még meg lehetett volna beszélni de már mindegy már úgy sem jön vissza, viszont én tanultam ha végre valahára találok egy normális társat és vita lesz inkább beszéljük meg minthogy badarságokon legyen vége.. Kitartást, lesz még jobb is hidd el! Énis abban bízom.
2021. szept. 19. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!