Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A pasiknál később tudatosul a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknál később tudatosul a szakítás ténye?

Figyelt kérdés
A párom szakított velem. Első két nap folyamatosan hívogattam, kérdezgettem a miértjéről, de csak flegma és rövid válaszokat adott, vagy fel se vette a telefont. Tudom milyen idegesítő a dolog, így mire végre valamit kiszedtem belőle, megpróbáltam megelégedni a válasszal és más felé terelni a figyelmem. Eltelt egy hét, és ő keresett fel, kérdezgetett a kapcsolatunkról, illetve most látom rajta, hogy megviseli a dolog. Magyarán mire végre kicsit megnyugodtam és tudatosult bennem, hogy ebből már nem lesz semmi, akkor ő kezdi felhánytorgatni a múltat. Miért van ez, a férfiaknak ennyire későn esik le, hogy ez egy végleges döntés, és nem leszünk már együtt?
2021. aug. 10. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
66%

Nem szabad általánosítani. A szakító fél is klf. hullámhegyeken-hullámvölgyeken megy keresztül, míg lecseng a "gyászidőszak".

Gondolom, nem barátsággal váltatok el, ha nem volt hajlandó indokolni, aztán a telefont sem vette fel.

A szakítás mindkét fél számára lehet trauma. De lehet, hogy az egyiknek megkönnyebbülés, a másiknak tragédia. Változatos, mint az egész élet.

Én ilyen kapcsolatba nem lépnék vissza, az biztos.

2021. aug. 10. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

Mindenki más, én néha örültem hogy megmenekültem egyik másik kapcsolatból.

Idővel nyilván letisztul a dolog, és benne merül fel valami kérdés, vagy valami sérelem.

Esetleg rájött hogy elbaszta, vagy csak felállt neki

F-30

2021. aug. 10. 15:54
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem értem egyszerűen, hogy miért ennyi idő elteltével jutnak eszébe kérdések velünk kapcsolatban. Nem váltunk el rosszban, és nem is értettem miért nem veszi fel a telefont, miközben megígérte, hogy felhívhatom ha még akad kérdésem. Az ember annyira félre tudja ismerni a másikat 2 év elteltével is..

2021. aug. 10. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem úgy jött össze az új dolog, ahogy elképzelte és már jó lennél te is. A következő ilyenig. Ilyenkor az illető azt bánja meg, hogy elvesztette ezt a biztosat.

Ez nemtől független, vannak nőkben is ilyenek. Jól teszed, ha nem fogadod vissza, főleg ilyen ocsmány módon intézett szakítás után. Az ilyen újra így teszi meg.

2021. aug. 11. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!