Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapja szakított velem az exem? Van neki másik barátja!
Figyelt kérdés
Egy hónapja szakított velem az exem, össze jött egy másik fiúval, 2 hete, tegnap be mentem egy pizzériába, 3haverommal, jol ki is voltam öltözve, én nem tudtam hogy ott vannak, direkt el mentem mellettük hogy még a parfümöm is érezzék, aventus creed, és az exem, majdnem mindig rám nézett, utana meg fel oldott minden online oldalról, és nézegeti az insta storim stb... szreintetek miért?2021. aug. 10. 12:27
1/9 anonim válasza:
Hacsak nem nagyon rosszul váltatok el ez tetmészetes, vagy a kiváncsiság hajtja, vagy mert hiányzol. Lényegtelen miért, csak állj tovább élvezd az életet.
2/9 anonim válasza:
mit érdekel téged? szakitottatok, felejtsd el.
3/9 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy az ilyen kérdéseket miért egymás között beszélik meg , és miért vár a kérdező valamifèle megerősítèst , vagy visszacsatolàst, mert mi most mondhatunk bàrmit, de az igazsàg csak az ő fejében van
+ Sokkal fontosabb az , hogy ez téged miért érdekel , ilyesmi
4/9 anonim válasza:
"direkt el mentem mellettük hogy még a parfümöm is érezzék"
😂😃😃
Tini kategória
5/9 anonim válasza:
Hogy ilyen jo pasinak van e már masik parja vagy nem kell senkinek
6/9 anonim válasza:
Léteznek ennyire gyerekes pasik? Xd
7/9 Noren1989 válasza:
Mer egy olcsó ribi.
Szerintem pont összeilletek.
8/9 anonim válasza:
A kerdezo nem gyerekes.
Haver! Akar toled valamit. Te kellenel neki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!