Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet bebizonyítani egy nőnek, hogy tudok és akarok is változni?
Férfi létemre nagyon hisztisen viselkedtem a kapcsolatban, gyakran ez miatt összevesztem vele, sokszor ok nélkül. A másik hibám, hogy nem figyeltem rá eléggé, mondjuk ez szerintem csak az utolsó hónapokban volt így.
Kidobott azzal az indokkal, h besokalt, elege van. Szakítást követően beszélgettünk, és szerintem még szeret, sajnálja, hogy vége lett. Talán folytatná is, de úgy érzi nem tudok megváltozni, mert a személyiségemet alapjaiban kellene megváltoztatni.
50 km van köztünk, nem járok arra és ő sem erre, üzenetekre már mem igazán válaszol. Elszigetelődött teljesen... mi tévő legyek? Nem akarom annyiban hagyni...
Ha nem kíváncsi rá(d), sehogy.
Szerencsére.
Nálam csak annyiban hasonló a helyzet, hogy a volt párom ugyanilyen természetű. Nagyon sokat sírtam mellette régen. Azóta változott, de az én érzéseim is iránta. Nem tudtam már úgy szeretni ahogy kellene. Az elmúlt egy évben kétszer szakítottam vele, mert nem bírtam már. Hisztis, ideges... mindig ideges... rajtam tölti ki....
Mást szeretek már!
Hagyd őt békén! Engedd el, hagy lépjen tovább!
5-ös, kérlek szépen NE ajánlgassad, hogy írogasson a volt csajnak!
Nőként rohdtul ijesztő, mikor hiába mondod meg a másiknak kerek-perec, hogy vége, ő még utána is írkál, mert olyan sgghlye, hogy képtelen megérteni a nemet.
Kérdező: hagyd őt békén! Szakított veled, lépj túl, és ne zaklasd meg írkálj neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!