Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhanyagoltam a barátnőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhanyagoltam a barátnőmet, szeret, de szakított velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos tényleg nem foglalkoztam vele eleget és sokszor le is állítottam, amikor túl soknak éreztem az ő szeretetét. Nagyon szeretett engem, pont emiatt álmomba se gondoltam volna, hogy kidob. Hazudtam neki egy kisebb dologban, ezután szakított velem. Azt mondja még mindig szeret, de többre vágyik és keres valakit, aki ezt meg tudja neki adni. Mit tegyek, hogy visszaszerezzem?

2021. aug. 1. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Más szintű kötődésre vágytok mindketten, nem látom értelmét a "visszaszerzésnek". Engedd el és keress egy érzelmi intenzitásban hozzádillő nőt.
2021. aug. 1. 18:24
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Ha komolyan meg tudsz változni miatta, akkor keresd meg és bizonyítsd be, hogy nem vagy töketlen.
2021. aug. 1. 18:32
 3/10 A kérdező kommentje:

#1 De szeretem én is, nem akarom elveszíteni.Már bánom, hogy elhanyagoltam.

#2 Hogyan bizonyítsam?

2021. aug. 1. 18:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Sose fogod visszaszerezni. Pont azért voltál vele bunkó, mert azt hitted, hogy megteheted, úgyse fog szakítani. Sokat nyelt neked, mire megérett benne a szakítás.

Tanulsz az esetből, és a következő barátnőd nem úgy kezeled, mint egy darab sszart.

2021. aug. 1. 18:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hányszor mondta neked, hogy szeretne többet veled lenni, és hogy elhanyagolva érzi magát?
2021. aug. 1. 18:51
 6/10 A kérdező kommentje:

Amúgy nem sokszor. Mármint jelezte meg minden, de nem mondogatta meg ilyesmi.

Nekem ő tényleg fontos és sos vissza akarom szerezni, mert nagyon jó csaj tuti hamar találna valakit, ha tényleg akarna

2021. aug. 1. 19:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Erre csak annyit tudok mondani, hogy így jártál. Eddig nem becsülted, amid volt, most meg hiúsági kérdést csinálsz belőle, nehogy véletlenül összejöjjön valakivel, aki értékeli... Legközelebb okosabb leszel.
2021. aug. 1. 19:25
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Hány éves a barátnőd?
2021. aug. 1. 21:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok? Miben hazudtál pontosan? Ha szereted, miért nem foglalkoztál vele?

Sok kérdés felmerül, lehet, hogy egy kérdést megér a dolog, de ha 1. Nem viszonoztad az érzelmeit 2. Hazudtál is neki, akkor nem vagyok benne biztos, hogy kapásból az öledbe ugrik.

2021. aug. 2. 02:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, nagyon hamar talál majd valakit, aki megbecsüli, te meg savanykodj csak magadban, mert ezt érdemled.
2021. aug. 2. 15:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!