Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, mire gondoljak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, mire gondoljak, vagy hogy jussak túl ezen?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a párommal, hosszú sztori, a mostani problémámhoz annyi a fontos belőle, hogy nem beszélt velem (1.5 év együttlét után), csak úgy kezdett viselkedni, hogy észrevegyem, már nem akar. Alig keresett, de ha mégis akkor lelkesnek tűnt, ezzel teljesen összezavart. A lényeg, hogy ha kérdeztem, menekült, soha semmit nem lehetett vele megbeszélni. Én még totál szerelmes vagyok belé, és annyira megvisel az, hogy úgy érzem már utál, hogy tegnap éjjel már szinte egy pánikroham jött rám emiatt. Persze eleve vannak önbizalom gondjaim, stb, egyértelműen emiatt erősödött ez fel ennyire, de már attól félek belebetegszem ebbe lelkileg. Próbáltam azóta is beszélni vele, de semmi értelme, nem nagyon tud mit mondani. Túl lehet ezen lépni valahogy?
2021. júl. 28. 08:52
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Mondjuk ne hagyd, hogy az érzelmeid irányítsanak
2021. júl. 28. 08:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Oké. És azt mégis hogy?
2021. júl. 28. 09:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Először is gondold végig, mik azok a dolgok amik hozzá kötnek. Nem lehet valami sok, ha ilyen könnyen véget tudott vetni a dolognak. Aztán gondold végig azokat a dolgokat, amelyek miatt kiszerethetett belőled. Ha ilyenek nincsenek, akkor miért töröd magad rajta?
2021. júl. 28. 09:06
 4/6 A kérdező kommentje:
De vannak, párszor hazudott, és ezen kicsit felhúztam magam, veszekedtem vele, ami miatt kiábrándult belőlem. Én láttam ezt rajta, és emiatt egyrészt magamat okolom, másrészt nem értem mért nem mondta akkor meg, hogy neki ez nem jó, mért húzta még 1 évig utána. Szóval teljesen rossznak érzem most magam minden téren, el is rontottam, és nem is szeretett annyira, hogy ezt megbocsássa.
2021. júl. 28. 09:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Még friss, de ha túl leszel a kezdeti sokkon, majd reálisabban fogod látni, hogy nem éri meg miatta kínlódni. Neked is jobb lenne, ha nem látnád és nem beszélnél vele.
2021. júl. 28. 13:29
 6/6 anonim ***** válasza:

"párszor hazudott, és ezen kicsit felhúztam magam, veszekedtem vele, ami miatt kiábrándult belőlem"

Szóval még a hazudós kis Rómeónak áll feljebb? Nem olyan nagy kár egy olyan emberért, aki a saját hibájából fakadó negatív reakciókat rajtad kéri számon.

Viszont az durva, hogy 1 évig lélegeztetőgépen tartottátok a kapcsolatot, mindennemű konfliktuskezelés nélkül. Az normális, ha egy-két nap kissé borongós a hangulat, de ezután azért illik kinyitni a szánkat és megbeszélni, hogy mi a probléma. És igen, azt is, ha valamelyikünk szakítani akar.

Te nem mertél beszélni a súlyos gondokról a kapcsolatban, ő pedig nem mert szakítani (ezt az 1-2-sok évig elhúzott szakítást soha nem fogom megérteni, saját magukat szivatják ezzel) mindketten vártátok a sült galambot, hogy majd magától megoldódik a probléma.

Idővel jobb lesz, annyi biztos, most biztos a kezdeti sokk hatása alatt vagy és (feleslegesen) keresed magadban a hibát.

Ha valamit tanulsz ebből, az az legyen, hogy igenis meg kell tudni beszélni a párunkkal, ha valami nem jó. A várakozás semmilyen problémát nem old meg.

2021. júl. 28. 14:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!