Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell szakítani úgy, hogy a másiknak ne essen rosszul?
Ilyen nincs, hogy nem esik rosszul. Ebben ne reménykedj. Beszélgetés elején. Ezzel kezd.
Indoklás? Az igazat mond.
A legrosszabb az, ha nem vagy őszinte.
Beszélj vele nyíltan és válaszolj minden kérdésére.
Egy ilyen helyzet senkinek nem jó.
Vannak akik jól bírják ha dobjàk őket , vannak akik kevèsbè - bàr szerintem szokta èrezni az ember ha dobjàk, de az is lehet , hogy S rózsaszín ködtől nem làt.
Gyorsan tàlald hogy sajnàlod de ez van , vagy próbáld meg ràvezetni, hogy ez nem működik
"Csak úgy beszélgetés közben feldobni" ezt hogy kell elképzelni??
'Elég jó napom volt ma, kaptam fizetésemelést, jót ebédeltünk a Sanyival, téged meg már nem szeretlek, úgyhogy szakítani szeretnék, és este megyünk a haverokkal moziba..."
Csak emiatt találkozz vele, nem kell körítgetni. Olyan pedig nincs hogy nem fog neki rosszul esni, hacsak nem tervezgeti már ő is a szakítást.
A kérdező lány, ezt már lehet látni xD
Kérdező, velem már szakítottak párszor, én is szakítottam párszor, szóval had osszam meg a tapasztalataimat veled ezzel kapcsolatban.
1. Nem beszélgetés közben kell felhozni, üzensz neki vagy felhívod, hogy találkozzatok, és felvezetés nélkül elmondod neki, röviden és brutálisan, hogy szakítani akarsz, mert már nem szereted. Bármennyire csodálkozol, ez a legjobb módszer, hosszú távon a legkevésbé fájdalmas.
2. Ennél több konkrétumot ne mondjál neki lehetőleg, mert fölösleges, tehát ne kezd el ragozni, hogy "akkor utáltalak meg végleg, amikor undorítóan etted a spagettit" vagy hasonlókat. Nem szereted és kész, ennyi.
3. Ki ne ejtsed az szádon azt, hogy "azért maradjunk barátok", ez a leggusztustalanabb dolog, amit szakításkor mondhat valaki, pláne, ha komolyan is gondolja.
4. Miután megmondtad neki, hogy vége, ne üzengess, ne telefonálj, semmilyen módon ne lépj vele kapcsoltba. Ha hív, ne vedd fel, üzenetekre ne válaszolj. Maximum ilyen tárgyilagos dolgokat beszéljetek meg, hogy mikor viszi el a nálad hagyott alsógatyát, vagy hasonló. Azt is lehetőleg úgy intézd, hogy ne találkozzatok személyesen.
Hidd el, hogy mindkettőtöknek ez a módszer a legjobb.
sztem nincs igaza 7-nek, h. azt mondd, már nem szereted, és ne maradjatok barátok.
egyrészt, ha már nem is vagy belé szerelmes, nem kell a képébe mondani, hogy "már nem szeretlek, Béla!", mert a szakításból rájön.
másrészt, ha mindkettőtöknek megy, maradhattok barátok, nekem is van ilyen exem.
tudom, írásban sokak szerint gség szakítani, de én másképp gondolom.
sztem mindkét fél sokat nyer vele.
azzal, akivel szakítanak, amúgy is egy megalázó procedúra, ha ő látja, hogy te látod rajta a sértettségét, fájdalmát, az még kínosabb neki.
míg ha elolvassa a búcsúüzidet, legalább szemtanú nincs.
írásban jobban meg tudod fogalmazni a dolgokat.
és nincs az a kínos csönd vagy a másik részéről a düh, rimánkodás stb.
én eddig 2x is írásban szakítottam, és nem érzem emiatt tetűnek magam.
ilyenkor az a cél, h. megkönnyítsük a dolgot mindkét fél számára.
én nem akartam őt bőgni látni, vagy hogy most könyörgőre fogja, vagy kiabál velem stb.
ugyanakkor felajánlottam, h. ha megemésztette, szóban is beszélhetünk még egyszer utoljára.
egyikük sem élt ezzel a lehetőséggel, mert valszeg nekik is így volt könnyebb.
9-es írásban szakítani az egyik legnagyobb patkányság, amit el lehet képzelni. Ennél csak a ghosting gusztustalanabb. Nem mersz elállni és a szemébe mondani, hogy kész ennyi volt, mert tetű vagy, és gyáva.
Utána még azzal főzni, hogy azér' még maradhatuk barik, igaz? egyenesen undorító, különösen, ha még annyival sem tiszteled meg, hogy személyesen közöld vele a szakítást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!