Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőlködjek vagy hagyjam menni?
Hali
Én fiú vagyok, 23, a lány 19. Az utóbbi időben kicsit feszültté vált köztünk a hangulat és történt egy olyan hogy meg volt beszélve hohy találkozunk de összevesztünk és így nem mentem. Utána nem írt és mikor én írtam bunkózott, végülis élőben mentem én mondta hogy szakítani akar mert elege van belőlem meg hogy már nem szeret úgy.
2 évig szimpatikus voltam neki. 1 éve lett volna pont most hogy együtt vagyunk. Én nem akarom őt elengedni mégha vannak is hisztijeink. Messengeren nem tudtam vele beszélni mert bunkózott de taliztunk egyet 'utoljára' amibe az az érdekes hogy nekem panaszkodott és amúgy tök jól elvoltunk de mintha a dac öntené belőle azt hogy akkor sem. Szerintem csak besokallt.
Próbáltam vele beszélni messengeren de azt írta hogy hagyjam békén és ha nem teszem akkor letilt.
Élőben volt már hogy tudtam beszélni vele így hát azon gondolkodom hofy élőben megint odamegyek hozza ha hazaér a héten Németből.
Most ilyenkor hagyjam békén mondjuk 1 hónapig vagy pont azt várja hogy nyomiljak? Mi a helyes út?
Vagy ha nem is beszélnénk meddig várjak amíg esetleg meggondolhatja magát?
Köszi
Fogok vele személyesen beszélni ha hazaér Németországból. Tehát a héten de most megharagudott gondolom. Jobb ilyenkor békén hagyni egy hétig mondjuk?
Ja és utolsó talin mikor már a szakítast beszéltük ideadta a tablóképét, vajon miért?
Mennyire jó ötlet ilyen helyzetbe mondjuk virággal vagy csokival odaállítani az ablak elé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!