Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezekután belemennétek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekután belemennétek az újrakezdésbe?

Figyelt kérdés

Kicsit több, mint Fél éve vagyunk együtt a párommal. A kapcsolat eleve döcögősen indult, mert én úgy tudtam hogy szingli, aztán a barátnője felvilágosított róla, hogy nem. Miután kiderültek ez az egész, elköltözött tőle és mi összejöttünk. Elég hamar össze is költöztünk, de rengeteg volt a feszültség, így elküldtem. Abban maradtunk hogy míg össze nem szedi magát, csak találkozgatunk. Aztán kiderült, hogy miután "szétmentünk", első dolga volt megkeresni az exét. Ezt elmondta nekem, mert azt mondta, őszinte akar velem lenni. Korábban ez IS okozott feszültséget kettőnk között, hogy az exének írogatott még hónapokig. Elég nagy balhé volt belőle, mivel nem ártalmatlan üzenetekkel bombázta.

Most állítólag azért mondta el, mert szeret és fontos vagyok neki és nem akarja, hogy megint hiszti legyen ebből. Állítólag csak megkérdezte hogy van és mi van vele azóta és ennyi. Azt mondta, hogy megígérte nekem, hogy őszinte lesz, így inkább elmondja.

Most azt sem tudom, együtt vagyunk e vagy sem, mert igazából nem, de közben mégis úgy viselkedik, meg találkozni akar, csak nem lakik már nálam.

Szerintetek?

2021. júl. 21. 17:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Az egész ember egy nagy hazugság. Egy mondaton belül az ex, meg az állítólag szó eleve rossz ómen.
2021. júl. 21. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Tiszteld magad, és ne adj neki több esélyt. Ezzel téged aláz folyamatosan, hogy melletted egy másik nőnek írkál. És még ő mondja azt, hogy elmondja, hogy ne legyen később hiszti? Borzalmas embert fogtál ki. Mondjuk már ott vérzett a sztori, hogy barátnője volt.

Lényeg a lényeg, szerintem ne engedd vissza magadhoz.

2021. júl. 21. 18:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele! Menekülj tőle, amíg lehet.
2021. júl. 21. 18:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék. Lehet, hogy az ex lepattintotta és azért húzta most be fülét-farkát és mászott vissza hozzád. Engem is nem egyszer kerestek meg exek így, elküldtem őket melegebbre, aztán mentek újra vissza a másikhoz. Főnyeremény egytől egyig.
2021. júl. 22. 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Nem zárta le az exet. Semmi keresnivalód ott, menekülj!
2021. júl. 22. 10:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi.....
2021. júl. 22. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ha még ezt az egy dolgot le is zárja és az exét nem keresi újra, az egész erkölcsiségével van baj. Aki ezt megcsinálja egyszer, megteszi újra is. Majd lesz más, akinek írogat, aztán persze jön a fogadkozás. Menekülj.
2021. júl. 23. 11:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul ahogy szakítottatok ő már az exét dugta... ciki.
2021. júl. 23. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!