Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt eddig életed leggázabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt eddig életed leggázabb kapcsolata? Meddig tartott?

Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 00:06
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

A saját magammal való kapcsolatom volt a leggázabb, mert úgy kezeltem magamat ahogyan mások engem, és el is hittem nekik, hogy ennyit érdemlek.

26 éve tart ez, mire felébredtem.

2021. júl. 19. 00:56
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Nem akart megragadni a forrasztó ón
2021. júl. 19. 01:23
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Munkahelyik kapcsolat, 1,5 évig tartott, és a végén kiderült, hogy egy beteges hazudozó.
2021. júl. 19. 01:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen megismerkedtem egy 30 éves pasival, akiről lassan egy csomó dolog kiderült. Anyu pici fia, de nem szimplán mamahoteles, hanem az a fajta, akinek még rántottát is kizárólag anyu csinálhat, mert csak ő tudja hogy kell. Először azt mondta, hogy éppen munkát keres, persze elhittem, aztán egyszer elszólta magát, hogy már 7 éve nincs munkahelye. Mindezek után rájöttem, hogy lopott holmikat vesz, és ad tovább, amivel rengeteg pénzt keres, és azért kér mégis mindig kölcsön, mert pókerezik. Ééés még a legrosszabb, legunalmasabb szexuális élményeim is hozzá köthetőek. Pár hónap után kidobtam, és mélységesen szégyellem, hogy megtörtént.
2021. júl. 19. 05:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Adtam esely egy ronda "rangomon aluli"(tanulatlan)srácnak.

En önalloan élek, ő mamahoteles es nem is akart közös albit merthat anyunal/"anyosnal" nem kell kolteni koltozzunk oda.

-igy nem lehetett vele önálloan elni, az anyja csicskaztat, kitargyalják még a szexualis eletunket is, gy.vallalásrol IS hármasban kellett beszelgetni az anyjaval stb, maganelet zero

-a tarsadalomban mindenki kinezett hogy ilyen ronda alulmuvelt emberrel minek foglalkozok(hivatalos, barati esemenyekre elvinni se tudtam nem lehet vele megjelenni

-a diplomam (es önallo eletem )ellenere még ő akarta folyton megmagyarázni nekem, hogy en vagyok a hulye buta primitiv életképtelen, nagyon nagy arca volt es a legkisebb dologban is vitázott velem ea hulyeségeket beszélt (a hafkifésulo olajtol kócolódik szerinte a hajam meg ilyen totál lefáraszto elszólások..)

-amikor nálam eltunk allandoan mindent nekem kellett fizetni (kaja rezsi),ha kértem tole akkor azonnal learanyásózott es inkabb nem jott hozzam hanem menjek en hozzajuk

- a gyerekvallalast ugy tervezte hogy ne legyen a gyereknek gyűjtve, nem kell fizetni pluszba uszast tanulast,biokajákat, jo a zsiroskenyéren is ha felnő, viszont magának meg anyjának szepen elrakja havonta a fél fizetését (keresett 300 at, es 150 bol akart a családba adni ugy, hogy a sajat gyerekének joforman nem jar semmi, a jövőjébe se kell fektetni)es allandoan gyereket akart es amiert en nem, ezen veszekedtunk folyton, es ezert is hagyott el, hogy majd keres akkor vmi hontalan senkit akit majd odakoltoztet magukhoz, csicskának meg tenyeszkancának, es lehúzzák az anyjával.

-exe egy terhes no volt (terhesen ismerte meg)oda szült hozzájuk, totál bedepressziozott mellettük, full boldogtalan lett, kicsinálták teljesen.

Az ágyban viszont életem legjobb pasija volt. Függtem tőle a szexben. És ugye szerelmes is voltam. Bevettem, hogy ez komoly kapcsolat.

Ahhoz képest, hogy velem akart élni, tőlem gyereket, es irto komolyan gondolta, mintha a nagy ő vel lenne, az miatt viszont hogy nem szülök, es nem költözöm hozzajuk ilyen feltételek mellett, pikk pakk lelépett, szinte röhögve. A szakitas abszolut meg se hatotta "a nagy ő vel", totálisan érzéketlen volt es állandoan az anyja beszéli tele a fejét. Az anyja a párja valojában csak epp nem szexelnek. De oda viszi a penzt, ott akar élni vele örökre, a párját is inkabb dobja anyuért, ha anyunak vmi nem tetszik.

Azota meg egy diplomas ertelmiségi full gazdag párom van. Akivel egyezünk. De a szex az senkivel nem volt es jelenleg sincs olyan jo, mint azzal a sraccal volt.

Ez nem tanithato. Ez valami érzék a nőkhöz, ami csak abban a srácban van meg.

1 év alatt lezongoráztuk ezt az egészet.karácsonyra időzítették az anyjával(hát miert ne vele kene ezt is megbeszelni..) a nagybeszélgetést velem es a szakitást. Ott is csak pislogtam, mert az volt a bajuk mivel en a csaladomhoz is átnéznék de náluk is akkor van pont nagycsaladi party hogy ha gyerekunk lenne akkor en vinném a gyereket is arra az egy napra? Szerintuk ez NEM normalis, az asszonynak a parja mellett a helye a gyerekkel. Es kiakadtam hogy ilyenert szakitani hogy 1 napot nem vagyok ott?ugy ereztem mintha bolondokkal kéne tárgyalnom.

2021. júl. 19. 08:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az itteni válaszok, és az én saját tapasztalataim is igazolják, hogy nézd meg az anyját... Én kétszer is választottam gázat, amiben nyilván benne van az én saját kis önbizalomhiányom.

1. Itt az anyuka konkrétan könnyűvérű volt, magára is hagyta a gyerekeket. Konkrétan papíron is lemondott róluk. Sajnos meg is látszott rajtuk.

2. Az anyuka a tankönyvi nárcisztikus személyiségjegyeit birtokolja, ezek mellett házas embernek a szeretője. Oké, persze, a mai világban már sok ilyen van, de ő még el is hiszi, hogy a férfi halál szerelmes belé, és a feleségével már nem szokott lefeküdni évek óta. (3-4 havonta jön a nőhöz a férfi.) Exem konkrétan erőszakos volt velem szemben, minden másban meg tutyimutyi, tehetetlen. A végén meguntam, hogy mindent nekem kell intézni, mert ha ő még meg is csinál valamit, akkor sem jól.

2021. júl. 19. 10:47
 7/7 anonim ***** válasza:
86%
Jövök még egy anyás sztorival :D tök jól elvoltunk a sráccal, azt hittem életem szerelme, viszont még nem tartottunk ott, hogy bemutasson a szüleinek, mert nem akartunk ennyire sietni a dolgokkal, hiszen csak 20 éves volta, ő meg 23. Aztán kiderült, hogy a drága anyukája otthon az asztalnál étkezés közben az exe fotóját mutogatta neki, és krédezgette miért nem jön vele össze, mert ő a hozzávaló stb., mindezt úgy, hogy már tudta, hogy velem jár a fia. Aztán anyuci mondta meg neki azt is, hogy Budapestről vidékre mikor utazzon haza, és ez minden hétvége volt, szóval sosem tudtunk iagzán együtt csinálni semmit. De az tetszett a legjobban, amikor történt egy kis "baleset" és terhességi tesztet kellett csinálnom, és meg sem várta az eredményét, hanem szakított velem a 21. szülinapomon. Van egy kis sejtésem, hogy ebben is benne volt az anyjának a keze, mert mindenről beszámolt neki természetesen.
2021. júl. 19. 12:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!