Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Sikerült már valakinek visszas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült már valakinek visszaszerezni a volt párját annak ellenére hogy neki már másik kapcsolata volt ?

Figyelt kérdés

Ha igen, hogy sikerült ?! Nem szeretnék belemenni a részletekbe. A volt párommal van egy közös gyermekünk , ő mégis úgy döntött nélkülünk folytatja tovább. Szakítás után 4 hónappal új barátnőt talált . Ez márciusban volt . Azóta látszólag nagyon nagy szerelemben együtt élnek. Van még esély ?! Vajon ők örökké együtt lesznek ?! Tudom ,erre nem igazán lehet válaszolni . Próbáltam az elején kozbeszolni, tönkretenni köztük a kapcsolatot,amiért az exem teljesen megszakította velem a kapcsolatot.

Hogy lehet elérni egy férfinél hogy újra velem akarjon lenni ? Kuzdjek vagy hagyjam hogy az idő nekem dolgozzon ? Mármint ha az új kapcsolata egyszer meging és épp akkor jelebtkezek , valószínűleg vissza jönne.

2021. júl. 18. 21:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A gyerekre sem kíváncsi úgyhogy azért annyira nem vedjetek !
2021. júl. 19. 10:35
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem védi senki. Ugyan miért vágysz erre az arany emberre, ha a gyerek sem érdekli? Egyébként mennyi idős?
2021. júl. 19. 10:49
 13/19 anonim ***** válasza:
77%

Persze, hogy nem kíváncsi, ha nem tud anélkül találkozni a gyerekével, hogy ne kezd el zaklatni, meg fúrni a kapcsolatát.

Nem védte senki, de amíg te a saját megszállottságod a gyereked érdeke elé helyezed, nem csodálkozz, ha a gyereked is megszívja. Miattad.

2021. júl. 19. 15:10
 14/19 A kérdező kommentje:
Ha úgy vesszük , lehet hogy a gyerek épp hogy nem szívja meg . Nem látja kéthetente az alkoholista, büdös apját aki ráadásul nem csak engem te őt is elhagyta. Nagyon nem akarok belemenni a részletekbe, de ez az ember minden csak nem jó. És épp ezért nem értem hogy egy féreg hogy változhatott meg ennyire. Hirtelen nem kell neki napi 23 sör ,hanem a nővel nyaral itt még ott amit szorgalmasan posztol mindenhol. Nem veszekszik, nem iszik , valószínűleg meg is fürdik amit eddig nem sűrűn tett... Na mindegy ,hagyjuk az egészet. Belefáradtam.
2021. júl. 19. 17:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg ilyen, mint ahogy leírtad, mégis minek akarnád visszaszerezni?
2021. júl. 19. 17:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

14-es A kiírásod úgy kezdődött, hogy mikor jön vissza?

Lehet, hogy így 8 hónap és a kérdés kiírása után döbbentél rá, hogy neked nem is kell. Már ezért megérte...

2021. júl. 19. 17:20
 17/19 anonim ***** válasza:
77%
😂 Kérdező! Mostmár megértelek. Ezért a kincsért megéri küzdeni, ne add fel! Ne haragudj, de szerintem te se vagy teljesen százas. Egy napja még úgy írtál róla, mint egy félistenről, ma meg már hirtelen egy utolsó tróger lett? Ez valami mentális betegség? Egyébként, ha most nem iszik, akkor lehet, hogy csak hozzád kellett 23 sör, hogy el tudjon viselni. Erre nem gondoltál?🤔
2021. júl. 19. 17:26
 18/19 A kérdező kommentje:

Na akkor hogy most meg jobban tudjatok oldani . 38 éves . Az első házasságából van 2 kiskorú gyermeke . A vallása után 3 évvel megismerkedtünk és váratlanul fél év után teherbe estem . A babát mindketten megakartuk tartani . Közben kiderült hogy a volt felesége is azért lépett le mert igencsak szereti az italt .

Sokat veszekedtunk ,de nyilván pozitív tulajdonságai is vannak ,különben nem rinyalnek még mindig utána . Nagyon szerettem , szinte már istenitettem, ő mégis úgy döntött hogy új életet kezd . Eladta a családi házat és elköltözött egy olyan helyre ahol senki sem ismeri nagyon távol mindentől. Az elején még sokat beszéltünk , úgy volt hogy esetleg nyáron visszajön és újra megpróbáljuk együtt . Közben talált magának egy iszonyatosan rusnya fekete bennszülött nőt és nagyon úgy néz ki hogy ott akar letelepedni. Valószínűleg csak a papírok miatt van a nővel... Letiltott de nem csak engem hanem a másik kettő gyermekét is ( nekik már van telefonjuk) úgyhogy nem hiszem hogy csak azért mert én zaklatták hanem mert egyszerűen egyikonkel sem akar foglalkozni. Van egy csomó pénze és külföldön élvezi az életet egy fekete nővel amíg mi neveljük a gyerekeket.

Hat nem is tudom... Nem akarok rinyalni ,habár egész végig azt teszem de nem így képzeltem el az életem . És sajnos még ezek után is adtam volna szívesen egy esélyt a dolognak mert nagyon fáj hogy így alakult . A többi meg sajnos tényleg így van ... Napi 23 sör , heti 1x fürdik stb ... De most posztolja a képet hogy Costa Rican eszik a nővel és eszméletlen boldogok...

Na hát akkor ..... .

Boldog karácsonyt ! 🙄

2021. júl. 19. 17:45
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ok. Tehát akkor lehet, hogy most is ugyanúgy iszik és heti egyszer fürdik. Tudtommal az internet még nem szagos. Valószínűleg majd ott is lesz egy/több gyerek, aztán továbbáll. Ezt irigyled annyira?

Ha te jó ötletnek tartottad, hogy fél év után szülsz egy alkoholistának...Erre mit lehet mondani? Nyilván lehetett rá számítani. Szedd össze magad és élj boldogan a gyerekeddel. A kapcsolatának lehet, hogy vége lesz, de hozzád nem fog visszamenni, és jobb is ez így. Boldog karácsonyt!

2021. júl. 19. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!