Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Sikerült már valakinek visszas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült már valakinek visszaszerezni a volt párját annak ellenére hogy neki már másik kapcsolata volt ?

Figyelt kérdés

Ha igen, hogy sikerült ?! Nem szeretnék belemenni a részletekbe. A volt párommal van egy közös gyermekünk , ő mégis úgy döntött nélkülünk folytatja tovább. Szakítás után 4 hónappal új barátnőt talált . Ez márciusban volt . Azóta látszólag nagyon nagy szerelemben együtt élnek. Van még esély ?! Vajon ők örökké együtt lesznek ?! Tudom ,erre nem igazán lehet válaszolni . Próbáltam az elején kozbeszolni, tönkretenni köztük a kapcsolatot,amiért az exem teljesen megszakította velem a kapcsolatot.

Hogy lehet elérni egy férfinél hogy újra velem akarjon lenni ? Kuzdjek vagy hagyjam hogy az idő nekem dolgozzon ? Mármint ha az új kapcsolata egyszer meging és épp akkor jelebtkezek , valószínűleg vissza jönne.

2021. júl. 18. 21:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább lépj tovább. Tényleg visszafogadnál egy ilyen embert? Minek?
2021. júl. 18. 22:03
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy jönne vissza! Keresne egy harmadikat. Te is jobban jársz, ha keresel olyat, aki megbecsül.
2021. júl. 18. 22:04
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

🤦Csak szánalmassá és nevetségessé teszed magad. Ha úgy hagyott el, hogy még az új nő meg se volt, akkor nagyon nyomós oka lehetett. Férfiak ritkán tesznek ilyet. Ebből következik, hogy más nő nélkül se kellettél neki, miből gondolod, ha megint nem lenne senkije, akkor kellenél?

Amúgy nem, velem nem volt még ilyen. Nem vagyok ilyen pióca. Elsőre is megértem, ha nem kellek valakinek és nem is kéne olyan pár, aki nem akar engem.

2021. júl. 18. 22:04
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a félresikerült próbálkozással megerősítetted benne,hogy jó döntés volt nélküled tovább lépni.

Kizárt dolognak tartom,hogy normális gondolkodású ember ezek után vissza akarjon menni.

Ha mégis,akkor egyikőtök sem százas.

Minden mindegy alapon meg el lehet vegetálni együtt is,ha egyik félnek sincs többre igénye.

2021. júl. 18. 22:05
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem lesznek örökre együtt, de ettől nem feltétlenül akar majd hozzád visszamenni, hiszen nem is miatta szakítottatok. Hogy tudsz küzdeni, könyörögni akarsz? Legyen már tartásod, éld az életed, és előre nézz ne hátra!

Szedd össze magad, és a gyerek érdekében embereld meg magad, és a kapcsolattartást csak a vele kapcsolatos dolgokra korlátozd. Remélem azért vele nem szakított.

2021. júl. 18. 22:06
 6/19 anonim ***** válasza:
75%

Ebben az esetben sanszos hogy csak a családi élet ment az agyára es abbol menekult el.

A ffiaknak csak nagyon kishányada képes felnőni apává és férjjé nem csak papiron hanem a valosagban.

Inkabb a melo meg haverok meg a 3.csak ne kelljen hazamenni furdetni..

2021. júl. 18. 22:07
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem miatta hagyott el, nem fog visszamenni. Én jártam úgy, hogy kitettem egy kollegina miatt az exem, összejöttek, aztán eléggé megbánta. Ennek egy éve, azóta is jönne vissza. De elhiheted, hogy én ezt nem befolyásoltam semmivel, csak élem a retkes kis életem amennyire tudom boldogan, aztán gondolom hiányzik neki az, hogy ezekből az elmenyeimbol már kimarad. (közösségi oldalakon leskelődik, instán meg nem sajnálom az élményekről a képeket ;))
2021. júl. 18. 22:15
 8/19 anonim ***** válasza:
93%

kozbeszolni, tönkretenni köztük a kapcsolatot,amiért az exem teljesen megszakította velem a kapcsolatot.

Ezt már buktad, miért is akarna veled lenni? Te is lépj tovább, szánalmas...

2021. júl. 18. 22:21
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

"Próbáltam az elején kozbeszolni, tönkretenni köztük a kapcsolatot,amiért az exem teljesen megszakította velem a kapcsolatot" - ezzel megerősítetted benne, hogy jól döntött, amikor elhagyott.

Ezt már buktad, lépj tovább.

2021. júl. 18. 23:08
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Jhaj, a ketsegbeesett probalkozasok, miszerint vissza kell mennie hozzad csak mert kozos gyereketek van..nem. Veled nem volt boldog, lepj tovabb. Attol hogy nem maradnak orokre egyutt, meg nem fog automatikusan hozzad visszamenni, ezt felejtsd el. A gyerek erdekeben beszelnetek kell, viszont mas temaban nem zaklathatod, kulonben megint letilt mindenhonnan.
2021. júl. 19. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!