Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elég sok nárcisztikus kérdés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég sok nárcisztikus kérdés van már,de nekem is lenne egy. A narci soha nem jön rá arra, hogy hibázott,mondjuk egy szakitasnal, mi volt a része abban,hogy vége lett a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 17:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Fú 10es, az én exem is ugyanezt nyomatta nekem. 5 éven keresztül ezzel nyaggatott, hogy hármasozzunk egy férfival, ugyanilyen gusztustalan szövegekkel. Persze emellett halálosan féltékeny volt mindenkire a környezetemben, 3 napig képes volt nem keresni és ignorálni miután mindennek elhordott, csak mert az egyik haverja megnézett engem. Nem a haverjára haragudott, hanem én voltam a világ k.rvája, mert valaki rám nézett. :D és ilyenek után még hármasozni akart. :D hát hogyne... Undorító rohadt mocskok ezek. Pokoli 5 év volt, majdnem belehaltam. A mai napig nem hevertem ki, pedig már 5 éve vége, de szerintem sosem leszek már egészséges lelkű nő. Minden szinten a földbe taposott, ott alázott, ahol tudott. Persze csak miután már tudta, hogy halálosan szerelmes vagyok belé. Ismerkedéskor és a kapcsolat elején én voltam a legcsodálatosabb nő az univerzumban. Aztán hamar fordult a kocka, és örülhettem, hogy egy ilyen utolsó semmirekellő kis ringyóval egyáltalán ő, a tökéletes, hibátlan és nagyszerű hajlandó szóba állni. Egyszer ő is bedobta amúgy, hogy elmegy pszichológushoz a kedvemért, mikor már sokadszor szakítottam vele az elmebeteg féltékenysége miatt. Nyilván nem ment el...
2021. júl. 18. 21:27
 12/13 A kérdező kommentje:
Az enyém nem egyszer akarta a hármast,hanem kéthetente. Azt mondta, nem mindegy,hogy kivel csinálod? Csak egy plusz f..az, nem?
2021. júl. 19. 08:25
 13/13 anonim válasza:
Ne írjatok le minden nárcisztikus embert, nehéz helyzet ez, én több év után jöttem rá, hogy sajnos ebben szenvedek. Nehéz ezzel együtt élni, aki gyerekkora óta cipeli ezt a terhet, nem látja be, hogy ilyen problémákkal szenved.
2023. febr. 27. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!