Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ez már végleges?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez már végleges?

Figyelt kérdés
3 napja szakítottunk, 1.5éves kapcsolat.. nem ettem 2 napja, szenvedek..azokon gondolkodom mennyi mindent elrontottam..ő adta ki az utam..mondta, hogy beszélhetünk..ír is néha..az a baj, hogy érzek még egy kis reménysugarat.. szakítás utáni nap azt mondta hiányérzete van de jó a nyugalom. Mi tévő legyek? Iszonyatosan fáj. Szerintetek tárják valamit most?

2021. júl. 12. 13:34
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ráírjak. Elnézést, nagyon feszült vagyok..
2021. júl. 12. 13:35
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még várj, hogy lecsillapodjanak a dolgok.
2021. júl. 12. 13:37
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki kitesz, azzal ne írkálj, mert csak reménykedsz. Tőle sem fair, de mindegy.
2021. júl. 12. 13:39
 4/17 A kérdező kommentje:
Igazából szerintem barátkozni akar, vagy csak megszokta, hogy mindennap beszélünk.. facebookon már egyedülálló... hogy bírkózzak meg ezzel az egésszel egyedül? Mit tehetnék, hogy elfelejtsem?
2021. júl. 12. 13:41
 5/17 anonim ***** válasza:
92%
Hány évesek vagytok? Barátaid vannak? Így nem fogod elfelejteni.
2021. júl. 12. 13:46
 6/17 A kérdező kommentje:
30 felé.. olyan barátom sajnos nincs akivel napi szinten találkoztatok.. családom van..egyik barátnőmnek kibeszéltem az jól esett.. de engem az érdekelne, hogy van e rá még esély...
2021. júl. 12. 13:48
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Arra van esély, hogy ő ezzel lazán visszaélhet, tudja, hogy bármikor elő lehet venni és reménykedsz a kapcsolatban. Ha kellenél neki, nem dobott volna ki. Így meg csak az időd pazarlod el.
2021. júl. 12. 13:52
 8/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, lehet igazad van... ha annyira szeretett volna..akkor nem dob ki..na de este is írt hogy jó éjt..magától..szóval ezért nem tudok kiigazodni.. szerintetek utoljára megpróbáljam megbeszélni? Vagy ráírjak.. nrm tudom megállni.. vagy inkább könyveljem el véglegesen
2021. júl. 12. 13:58
 9/17 anonim ***** válasza:
93%

Mi volt a szakítás oka, mivel indokolta?

Én biztos hagynám. Nem lennék a szamara.

2021. júl. 12. 14:01
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Jobban jársz,ha semmilyen módon nem keresed.

Nyilván ez a legnehezebb,de a legjobb megoldás is.

Azt,hogy van e esély,majd az idő eldönti, ezen kár is most tipródni.

Ha lenne ,sem lenne már ugyanaz az egész.

Szerintem a többség hasonlóan fog vélekedni

Ha véletlenül lesz is egy egy kivétel, próbáld meg nem belelovalni magad.

2021. júl. 12. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!