Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ez már végleges?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez már végleges?

Figyelt kérdés
3 napja szakítottunk, 1.5éves kapcsolat.. nem ettem 2 napja, szenvedek..azokon gondolkodom mennyi mindent elrontottam..ő adta ki az utam..mondta, hogy beszélhetünk..ír is néha..az a baj, hogy érzek még egy kis reménysugarat.. szakítás utáni nap azt mondta hiányérzete van de jó a nyugalom. Mi tévő legyek? Iszonyatosan fáj. Szerintetek tárják valamit most?

2021. júl. 12. 13:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Oké, próbálom megállni..de valahogy nem menne.. vagy nem tudom..sajnos már én is azon vagyok, ha szeretne nem okozna fájdalmat..
2021. júl. 12. 14:10
 12/17 anonim ***** válasza:
18%
Írhatok privátot?
2021. júl. 12. 14:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben minden platformon letiltám, mert így soha nem fogsz túllépni rajta. Az ő részéről meg baromi nagy önzés, hogy nem hagy téged regenerálódni. Kicsilány, hallgass rám, tiltás, törlés.
2021. júl. 12. 14:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Igazából elég higgadtan váltunk el, visszafogtam magam, nagyon racionális voltam..ezért sem lett tiltás belőle..arra is gondoltam elkezdek ismerkedni, vagy valami..nem írtam neki reggel óta..szerintem így is marad
2021. júl. 12. 14:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerosom nemreg valt. Megbeszeltek, hogy nem ez vegleges nem lesz kesobb se semmi belole. Aztan jott az otlet, hogy kozesen husvetolni a gyerekekkel. MEgkerdeztek a pszichologust, hogy milyen otlet. Azt mondta rossz, mert remenyt kelt a gyerekekben. Ebben a helyzetben most te vagy a gyerek. Nem kene tartanotok a kapcsolatot, mert benned remenyt kelt.
2021. júl. 12. 16:58
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Tiltsd le mindenhonnan, ne vedd fel neki, ignoráld.

Nehéz, de máshogy nem megy.

2021. júl. 12. 22:13
 17/17 anonim válasza:
Hasonlón megyek át, majd beleőrülök… de azt legalább meg tudom állni, hogy ráírjak. Engem is a “még fogunk beszélni és nagyon fontos vagy nekem” szöveggel nyugtat. És csak kattogok a szavain folyamatosan, keresem a kapaszkodókat :(
okt. 28. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!