Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Amiatt lett vége mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amiatt lett vége mert nem adtam időt neki?

Figyelt kérdés
Barátnőm nemrég időt kért mert már nemtudta hogy szeret-e és megkért hogy kicsit hagyjam békén hogy átgondolja... én nem adtam neki mert beparáztam és folyton irkáltam neki meg stb... egyszer mondta hogy menjek fel mert hianyzok nagyon neki,én akkor nemtudtam felmenni, és mikor mentem volna nem akarta, aztan meg tovabb zaklattam és azt mondta idegesítően nyomulok ezért már egy teher lettem neki megmondta hogy nem akar többé velem beszélni hagyjam békén... ennek már lassan 1hónapja... azóta nem kerestük egymást én szeretném őt nagyon, de nem lenne jó ötlet még most keresni szerintem...

2021. jún. 7. 23:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne keresd. Nem hiába kért időt, már akkor se érzett semmit. Jó volt indoknak, hogy nyomulsz.
2021. jún. 8. 00:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként is szakított volna.
2021. jún. 8. 07:19
 3/9 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Amiatt lett vége, hogy már nem érzett semmit irántad, csak képtelen volt ezt felnőtt emberek módjára lekommunikálni.

Az én szótáramban nem létezik a szünet, mint fogalom. De tegyük fel hogy tévedésben vagyok és létezik. Igen káros dolognak tartom először "sírni", hogy "Jajjajj így meg úgy hiányzol", miután ő akart elsősorban gondolkodási időt. De közben nem vette figyelembe azt, hogy bakker NEKED is ugyanúgy hiányzik ő. Az megint más kérdés, hogy lehet visszakérdeztem volna: "Vehetem úgy, hogy meghoztad a döntést, vagy mi újság? Mert én akkor ahhoz tartom magam - ezt értsd ahogy akarod." Lenne nagy ijedtség, ha még érezne bármit is...

Ismét más lapra tartozik, hogy a magam részéről lennék annyira "szemétláda", hogy meghoznám helyette a döntést, és én szakítanék. De végleg. Mondanám neki, hogy van 72 órája a sz*rj*it elvinni a bánatba, utána a kuka mellett megtalálja szépen becsomagolva.

Fel a fejjel, papa! Van még hal a vízben! :)))

2021. jún. 8. 07:53
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Azért lett vége, mert nem szeret.

Nemhogy most, hanem soha többet nem kell keresned. Biztos rém kínos volt a zaklatásod, ne fokozd tovább. Fogadd el, hogy elmúlt, és lépj tovább.

2021. jún. 8. 08:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az időkérés sosem jelent jót.

Én mérgező kapcsolatban éltem, és igen, a végén én is elrontottam, mert nem tudtam azonnal szakítani vele, hanem időt kértem. Fölöslegesen húztam el a szenvedést, de már annyira megszoktam, hogy a sok rossz után jön a "boldog" kibékülés, és megint szerelemtől, szexuális vágyaktól túlfűtött időszakot élhetek meg vele. Azonban akkor már túl voltunk 5 éven, sok-sok hamis ígéreten, kifogáson, manipuláción, erőszakoskodáson részéről, és hiába próbáltam meg újra hinni neki, egyszerűen már nem ment.

Te is lépj tovább szerintem.

2021. jún. 8. 08:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
De miert zaklattad?
2021. jún. 8. 08:29
 7/9 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
6: Mert a csajnak volt egy elejtett mondata, hogy hiányzik neki a srác, és menjen fel hozzá. A srác részéről pedig sokkal komolyabb volt a dolog, mint fordítva, plusz élt benne a remény hogy helyre lehet hozni a dolgot.
2021. jún. 8. 08:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Időkérés = gyáva vagyok tisztességgel szakítani, inkább mellékpályára teszlek aztán majd elfelejtjük egymást.
2021. jún. 10. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Vagy az van hogy semmibe vetted a szavait és már azért nem kellesz neki,vagy amit már sokan írnak hogy már nem érez semmit. 30%-70%
2021. jún. 10. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!