Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Beszélek az exemmel es a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélek az exemmel es a mostani parom meglatta?

Figyelt kérdés

Szóval próbálok rövid lenni.

Volt egy szakításom tavaly decemberben. Nekem nagyon fájt az egesz, mert meg szerettem. Egy ideig nem beszéltünk, majd februárban ismét elkeztünk beszélni. Ennek elinte nagyon orultem, mert azt hittem, h ujraosszejohetunk...de hamar kiderult, h o csak a szexre menne es tovabbi hazugsagai is kiderultek, amiket meg a kapcsolatunk alatt mondott. Azert tovabbra is beszeltem vele, allandoan tervezgettuk, h mikor talizunk szexelni egyet (reszemrol csak kamu volt, tudtam, h soha nem akarok mar tole semmit, talizni se fogok vele mar) Ennek ellenere ment a chat messengeren.

Kozben megismertem valakit, aki tenyleg erdekelne. Elkezdtem vele talizni, mondtam is az exemnek az uj pasit. Ugy gondoltam vele minden oke lesz. Most ott tartunk, h ez uj pasi valoszinuleg latta az exem uzeneteit, amikor kimentem a mosdoba, mert ugy van beallitva, h amikor kapom felul mutatja egy pillanatra es lezart allapotban is ha ranyom az ertesitesre latja, feloldas nelkul.

Azota az eset ota eleg fura velem az uj pasi.

Ha elmondanam mi van bizonyitani nem tudnam sajnos, mert a messengeren ugye mentek a "mar nagyon dugnek veled uzik" az exemmel :(

Mit csinaljak? Nem akarok szakitani a mostanival.

2021. júl. 14. 15:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Amíg azon kattog az agyad, hogy szivatod az exed, igazából nem zárod le és magadat szivatod, ezzel elveszítve a normális srácot, aki meg tényleg figyelne rád.

Neked kell tudnod, mi ér többet, az exeddel való játék, ami neki nem szivatás egyáltalán csak mondom, vagy egy normális kapcsolat.

Ha nem éreznél semmit, rég lezártad volna. Nekem is van exem, egy éven át csalt, és eszemben sincs ilyen játékokat űzni. Megmondtam, hogy ne keressen, kész.

Amíg válaszolgatsz, adod alá a lovat, az új pasi meg teljesen jogosan hagyna ott téged. KI AKAR olyan nőt, aki az exével dumálgat meg perverz üzeneteket vált? Ne legyél az exed, és ne b*szd át a normális pasit.

2021. júl. 14. 15:59
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha meglátta, akkor már elbuktad ezt a kapcsolatot. Képzeld el hogy esik neki, nagyon nehezen felejtené el.

Szakítsd meg a kapcsolatot a volt barátoddal, főleg ha ilyeneket ír, azután ismerkedj.

2021. júl. 14. 16:02
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Anyukad nem mondta kiskorodban, hogy ne jatssz a tuzzel, mert megeget? Kellett volna. Meg az is, hogy megertsd az atvitt ertelmet. Bizalomrombolassal kezdeni egy uj kapcsolatot, gaz. Nem az szamit, hogy megtortent-e vagy sem, az szamit, hogy kinyitad az uj kapcsolatot, mielott barmi is lett volna. Megerte ez a bosszubol jatszmazas az exxel? Ketlem. A helyedben oszinte lennek az uj paromhoz, elmagyaraznam, hogyan kerultel ilyen szituacioba es odaadnam a telefonom neki. Aztan dont ahogyan dont. Meg mindig ezzel van a legnagyobb oddsod a nyeresre, raadasul utana tukorbe is tudsz nezni majd.
2021. júl. 14. 16:54
 24/27 A kérdező kommentje:
15:59 es 16:54 koszonom
2021. júl. 14. 17:05
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is szakítás után 4 hónappal elkezdtem újra beszélni exel, aki átb*szott, ő is csak szexet akart, lehet én is benne lettem volna, de akkor éreztem volta azt, hogy rohadtul megalázom magam. Aztán most ismerkedek egy pasival és az exel már egy mondatot nem beszélek... 26n
2021. júl. 14. 17:21
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló cipőben vagyok, írogat az exem. Vállalom, simogatja az egomat, hogy írogatja, hogy elbaszta. De amint képbe kerülne nálam valaki új, tiltanám le újra. Ahogy az elmúlt 3 hónapban is volt. Francnak sem hiányzik, hogy egy régi elcseszett valami bekavarjon egy új lehetőségbe.. Igazából ezt te cseszted el, de nagyon. A srác jogosan fog dobni. Egyik nem sem szereti, ha képben van az ex... Ráadásul így.. Ezt azért te is belátod, remélem.
2021. júl. 14. 19:23
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Mond el neki ezt. Én úgy lennék vele, hogy "jaaa hogy ezért.., oké".
2021. júl. 17. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!