Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélek az exemmel es a mostani parom meglatta?
Szóval próbálok rövid lenni.
Volt egy szakításom tavaly decemberben. Nekem nagyon fájt az egesz, mert meg szerettem. Egy ideig nem beszéltünk, majd februárban ismét elkeztünk beszélni. Ennek elinte nagyon orultem, mert azt hittem, h ujraosszejohetunk...de hamar kiderult, h o csak a szexre menne es tovabbi hazugsagai is kiderultek, amiket meg a kapcsolatunk alatt mondott. Azert tovabbra is beszeltem vele, allandoan tervezgettuk, h mikor talizunk szexelni egyet (reszemrol csak kamu volt, tudtam, h soha nem akarok mar tole semmit, talizni se fogok vele mar) Ennek ellenere ment a chat messengeren.
Kozben megismertem valakit, aki tenyleg erdekelne. Elkezdtem vele talizni, mondtam is az exemnek az uj pasit. Ugy gondoltam vele minden oke lesz. Most ott tartunk, h ez uj pasi valoszinuleg latta az exem uzeneteit, amikor kimentem a mosdoba, mert ugy van beallitva, h amikor kapom felul mutatja egy pillanatra es lezart allapotban is ha ranyom az ertesitesre latja, feloldas nelkul.
Azota az eset ota eleg fura velem az uj pasi.
Ha elmondanam mi van bizonyitani nem tudnam sajnos, mert a messengeren ugye mentek a "mar nagyon dugnek veled uzik" az exemmel :(
Mit csinaljak? Nem akarok szakitani a mostanival.
Tehát miközben randizol a pasival, még mindig megy a flört az exszel?
Én kib*sználak, mint macskát sz*rni.
Elolvastam.
"Most ott tartunk, h ez uj pasi valoszinuleg latta az exem uzeneteit, amikor kimentem a mosdoba, mert ugy van beallitva, h amikor kapom felul mutatja egy pillanatra es lezart allapotban is ha ranyom az ertesitesre latja, feloldas nelkul."
Tehát még mindig írogat neked a témában, te pedig legjobb esetben is minimum tolerálod. Mit vársz, az új fiú még gratuláljon is?
Isten barma.. ennyire hogy lehet valaki hülye de most komolyan. Remélem ott is hagy.
Úgy is meg fog baszni az exed mert te is akarod, különben nem is beszélnél vele.
Na de meg is érdemled hogy valakinek az ürítő tartálya legyél. Szánalom.
Tenyleg nem akarok. Februar ota mar megtehettem volna ezerszer. Eltelt 5 honap azota.
Kiderult egy csomo hazugsaga es mar csak a szex erdekli velem kapcsolatban. Igazabol ebben az 5 hobapban jottem ra milyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!