Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Írjak neki, hívjam el valahova vagy ismerjem be hogy még mindig szeretem?
Figyelt kérdés
Majdnem 4 hónapja szakítottunk a barátommal. Igazából én szakítottam vele de a végén már ő is mondta hogy jobb lesz neki így. Én meg próbálkoztam, de nem akart semmit. Aztán rámirt, de nem írtam neki vissza. Ez mind az első hónapban. Azóta nem beszéltünk. De még mindig nem tudok másra gondolni, csak rá. Még midnig hiányzik. Rendbe akarom hozni a dolgokat, sokat hibáztam a kapcsolatban és azt akarom, hogy tudja, hogy képes lennék megvaltozni miatta, mert rajottem, hogy csak o kell. Ezt elmondtam neki akkor az első hónapban de nem érdekelte. Nem tudom mit kéne tennem ahhoz, hogy újra együtt legyünk. Igaz, ha vége lett, oka van. De ennek ellenére szeretném újra megprobalni vele. Írjak neki, hívjam, vagy küldjek levelet? Fogalmam sincs. Mondjam el mit érzek vagy csak hívjam el baratilag valahova aztán lehet lesz valami? Lehet megijesztenem ha a múlttal jönnék ... Előre is köszi... 18l2021. júl. 12. 11:48
1/10 anonim válasza:
Kezdetnek szerintem elég lenne, ha csak ráírnál és megkérdeznéd tőle, hogy van? Elvégre 4 hónapja lett vége. Az is lehet, hogy már rég tovább lépett, de a reakciójából majd úgyis tudod, hogy van-e még esély.
Mindenesetre azért arra számíts, hogy ezek az erőltetett újra nekifutások nagyon ritkán alakulnak jól.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen
2021. júl. 12. 11:59
3/10 A kérdező kommentje:
Nem az érne meg ha már tovább lépett? Mert akkor már nem függ érzelmileg tőlem és nagyobb az esély hogy nyitottabb lesz
2021. júl. 12. 12:03
4/10 anonim válasza:
Első körben azt kéne felismerni, hogy a 18 az eighteen, amiben benne van a "teen" azaz tinédzser vagy, azaz húzás innen a büdös p***csába a tini kapcsolatok kategóriába. Köszike!
5/10 anonim válasza:
Nyugi, előbb-utóbb ugyanitt fogtok kilyukadni, ami miatt szakítot veled. Egy darabig teszed neki magad, meg mutatod a jó arcod, aztán miután belekényelmesedtél, megint fognak jönni a hülyeségek, amik elsőre is a szakításhoz vezettek.
Ne erőltesd, hagyd őt békén, hadd élje az életét nyugodtan.
6/10 A kérdező kommentje:
Most képes lennék változni.. De félek ő már nem akar semmit. Mindenki mondja engedjem el keressek mást de nem megy
2021. júl. 13. 06:17
7/10 anonim válasza:
Ha vége lett, oka van, igen. Nem is biztos, hogy változnod kell, egyszerűen vele nem illesz össze.
8/10 A kérdező kommentje:
De hat pont ezaz, hogy igenis változnom kellett volna, a végén már nagyon bunkó voltam vele és én szakítottam. De rossz döntés volt.
2021. júl. 13. 16:28
10/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem írtam neki azóta se, az elején nagyon nehéz volt de már túl vagyok rajta.
2022. ápr. 27. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!