Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak mář? Ha megyünk valahova a barátommal nem hagyja hogy én fizessek.23n
Figyelt kérdés
Nem akarom hogy mindig ő fizessen. És elkezd velem vitatkozni akárhol mert tudja hogy utálom és csendbe maradok és ő fizet. Mindketten dolgozunk..2018. jún. 11. 22:25
1/2 anonim válasza:
Fizetés előtt legyen a pénz a kezedben és amikor mondják az összeget, azonnal told oda a pénztárosnak.
2/2 anonim válasza:
Ő legalabb férfi nekem volt olyan randim nemhogy elsőre a harmadik talinal is en fizettem. Mondtam neki draga inkabb baratsag legyen mint párkapcsolat ebből? ha már így kezdjük! Nem volt probléma baráti kapcsolat lett kedves ari volt de penze soha sem volt!😂 Pedig dolgozott! Az nem baj ha mar kapcsolatbam vagytok egy ideje te is fizetsz de elég kiábrándító hogy már elsőre is te fizetsz mindent!Ha ennyire akar fizetni hagyd! De ha ennyire zavar keszulj alkalmankent valami kedves ajandekkal neki es akkor nem lesz bennes ez a rossz érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!