Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogyha a barátommal nem otthon vagyunk hanem elmegyünk valahova akkor (többet) veszekszünk?
Veletek is volt ilyen?
Ha nála vagy nálam vagyunk otthon akkor tök jó és ritkán kapunk össze valamin.Ha elmegyünk valahova a városba akkor meg rögtön összekapunk..vagyis nem is az ,hanem hogy a barátom nem úgy beszél velem mint otthon.Tehát sokkal türelmetlenebb,alig beszél,meg olyan nem is tudom hogy beszél velem szóval másképp,más stílusban..nehéz leírni :S És ilyenkor még mond olyanokat is amik nekem nem esnek jól és érdekes módon én is ilyenkor hamarabb felkapom a vizet.Aztán hazaérünk és rögtön minden okéxD ez kicsit viccesnek is tűnik:D
köszi elsőő:)
nem hiszem hogy ez lenne a gond mert hát ahogy beszélget velem úgyse hallja senki és nem arra figyelnek tehát ebből nem lehetne arra következtetni.Viszont a kezemet fogja meg simán csókolózunk meg puszilkodunk emberek előtt és nem szégyelli:)
második jolvan azért kedvesebben is leírhattad volna a véleményed:/ lehet hülyeség de azért mégis érdekes és hátha történt mással is már ilyen szóval érdekelt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!