Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már úgy a környezetetekben, hogy kihűlt a kapcsolat az egyik fél szerint, viszont később újra egymásra találtak és jobb lett a kapcsolat mint előtte?
Az egyik fél még szerelmes, és úgy érzi, hogy habár nem jó a kapcsolat, de a körülmények nagyban befolyásolják az érzéseket, és a kapcsolat minőségét és kicsi munkával még jobbá tehető. A másik fél, habár látja ezeket és akár el is fogadja, mint lehetséges okokat, de úgy érzi kihűlt a kapcsolat és szakít. Később mégis mindketten változnak és újra egymásba szeretnek.
Van itt valaki akivel hasonló előfordult? Működött utána a kapcsolat?
Az kérem ne válaszoljon, aki elvből elveti az újra egymásra találásnak a lehetőségét... Köszönöm!
Hát nézd, kérdező... Nagybátyámék nagyon összekaptak anno valamin. Szakítás lett is lett belőle, amit négy év mosolyszünet követett. Négy év után újra egymásra találtak, házasság lett belőle - ennek már ha jól emlékszem, 21 éve. :)))
Láttam azonban olyat is, hogy megpróbálták újra, és lényegében mint a Bourbon-ház: Semmit sem tanultak, semmit nem felejtettek. Ugyanott folytatták ugyanazt a hülyeséget, mint amit elkezdtek anno. Sajnos utóbbiból láttam többet.
Jól értem, hogy az egyik szerelmes, a másik nem?
A nőknek imponál, ha valaki teper. Ha ő az, aki úgy érzi kihűlt a kapcsolat, akkor akár egyoldali munkával is újraéleszthető a szerelem. (Ha a nő szántszándékkal nem tesz keresztbe.) Fordított helyzetben nem igazán tudok javulást elképzelni.
Nem ismerek ilyen vagy hasonló esetet. A nagyon közeli barátaimmal ilyen nem esett meg, ha meg már csak kicsit is távolabbiak, akkor ki tudja? Nem szokták világgá kürtölni a problémákat, csak a boldogságot.
3-as vagyok
Akkor látok esélyt. Bár az is lehet, hogy azért tud rád barátként tekinteni csak, mert már megvan a következő jelölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!