Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan bocsássam meg magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bocsássam meg magamnak hogy ilyen gonosz és hazug emberrel kezdtem?

Figyelt kérdés

Rendkívűl aljas és eleinte nagyon mást mutatott. Most fenyeget és mindent megtesz, hogy ártson nekem..

Elzárkóztam tőle, de mindíg megtalál. Legszívesebben leköpném magam, hogy nem láttam, hogy ilyen!

Mindenkit átver, lehúz és élősködik máson. Jól esett kiírni magamból, de nem tudom hogy hogyan dolgozzam fel...

2021. júl. 7. 01:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ez igazán jól eső válasz volt. Mégha javítottad is nagyon jól átjött a mondanivalód!
2021. júl. 7. 07:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, ahogy másnak is megbocsánatanál. Ha egy barátnőd, testvéred csinálná ezt, akkor nem kezdenéd el hibáztatni, hanem vigasztalnád, és megnyugtatnád, hogy mindenki félreismerhet valakit. Főleg akkor, amikor nagyon vágyunk a szerelemre. Olyankor nagyon könnyű vaknak lenni.
2021. júl. 7. 08:10
 13/18 anonim ***** válasza:

A 6-os le lett pontozva, de nem tudom miért mikor színtiszta igazságot írt le és ezt mondom úgy, hogy tapasztalatom volt benne.

Exem ugyan úgy kihasználta, hogy érzelmileg instabil voltam aztán folyton kihasznált, de kellett kb fél év mire ki tudtam zárni a fejemből és utána lett jobb.

Szakítás után sokáig martam magam hogy mekkora hülye voltam, de másra próbáltam lekötni magam ilyenkor és ma már tudom, hogy kellett egy ilyen tapasztalat is, mert a hibákból tanul az ember lánya.

2021. júl. 7. 11:17
 14/18 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, hogy így jártál. Az exemmel én is hasonlóan. Ez nem téged minősít, hatalmas színészek, ami gusztustalan és pofátlan.

Mennyi ideig voltál vele? Ha nem sokáig, valószínűleg hamar kihevered (remélem). :)

2021. júl. 7. 11:47
 15/18 A kérdező kommentje:

Március óta. Szépen lassan bugyogtak fel a dolgok. Elsősorban, hogy más nő is felbukkant azt kimagyarázza, hogy régi kapcsolat és ráírt. Oké persze belefért. Majd egy másik hölgy is képbe kerűlt, de akkor már mondtam neki hogy részemről ennyi... Utánna elkezdett szavakkal bántani, hogy nem fogok kelleni senkinek, ilyen meg olyan vagyok. Pár alkalommal még találkoztunk, de én már feladtam,de még nem vágtam elvaz összes szálat, majd elkezdett fenyegetni, hogy nem hagy békén, stb... volt, hogy elvette a táskám, hogy nem mehetek el. Ami betette a kaput, hogy lopott pénzt tőlem. Na ott már azt éreztem, hogy milyen naiv és buta voltam, mert neki egy nő csak egy darab hús! Leköpném magam.. utólag kiderűlt, hogy pénz miatt voltak öregasszonyok akiket kielégített.. Jézusom,lehányom magam!! De legalább itt kimondhatom. Jövőre megy börtönbe. Ezek mind...

Ebből más is tanulhat, hogy amikor túl szép, hogy igaz legyen akkor ott vmi sántít. Ha olyanokat mond amit hallani akarsz az már egy jól bevezetett duma, amit mi nők képesek vagyunk elhinni...

2021. júl. 7. 14:23
 16/18 A kérdező kommentje:
Kihasználja a legszebb érzést.. még jó, hogy pár hónap alatt rájöttem. A volt nőjét 13 évig nyírta. Rátelepedett, az a szerencsétlen a haláláig eltűrte...
2021. júl. 7. 14:27
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen ez igaz ezek mindig megtalálják a leglabilisabb nőket. Én remélem hogy vannak akik képesek más hibájából is tanulni, de sajnos az ember mindig remél és csak akkor képes felfogni, hogy igen tényleg úgy van ha saját bőrén tapasztalja.

Ne okold magad inkább tenkints rá tanuló pénzként.

2021. júl. 7. 14:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Hogy került a börtönbe? Feljelentetted?
2021. júl. 7. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!