Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek én vagyok a gonosz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én vagyok a gonosz?

Figyelt kérdés

Párommal a fel év alatt már 4-5 alkalommal szakítottam. Mindig visszafogadtam. Volt hogy én kértem bocsánatot. De már annyira kihűlt belőlem minden érzelem és testi vágy iránta hogy már az utóbbi szakítás ami pár hete volt részemről végleges. De ő azért csak próbálkozik. Mert szeret. Soha nem szeretett meg így senkit állítása szerint. Mondtam neki hogy az anyja aki egyedül nevelte és mellesleg nem normális szerinte se mert rosszindulatú, nem férfit nevelt belőle hanem egy nagy gyereket. De persze mindig tűrök kis ideig és utána robbanok. Nekem kell fülem farkam behúzva bocsánatért esedezni es megbánni hogy megbántottam az őszinteségemmel. Folyton azzal jön hogy megtud valtozni és bocsánatot kér azokért a dolgokért amiért kiakadtam de ez sose tart tovább mint 1-2 hét. Már Én érzem magam egy szemétnek mert olyankor mindig elsírja magát és bekules a vége. De utóbbi szakításnál már azért is ideges voltam hogy úgy sírt mint egy 5 éves óvodás (pedig már 30+ eves ő is) amiert szakítottam. Szerintetek is én vagyok a gonosz amiert lepni mertem?

31N

2019. máj. 5. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Hat ha kihalt belőled minden iránta, akkor már nem lehet mit tenni. Gonosz akkor lennel, h úgy hagytad volna el, h már van más, és ő meg amúgy is egy nehéz élethelyzetben lenne, és te meg nem foglalkoznal vele.
2019. máj. 5. 19:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk fel év alatt 4x 5x szakítani. Az majdnem havonta 1x. Nyilván nem egy működő dolog ez
2019. máj. 5. 19:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Mintha a saját exem olvasnám, ő is ugyanilyen volt. Teljesen kiidegelt a végére és kiölt belőlem mindent.
2019. máj. 5. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!