Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan bocsássam meg magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bocsássam meg magamnak hogy ilyen gonosz és hazug emberrel kezdtem?

Figyelt kérdés

Rendkívűl aljas és eleinte nagyon mást mutatott. Most fenyeget és mindent megtesz, hogy ártson nekem..

Elzárkóztam tőle, de mindíg megtalál. Legszívesebben leköpném magam, hogy nem láttam, hogy ilyen!

Mindenkit átver, lehúz és élősködik máson. Jól esett kiírni magamból, de nem tudom hogy hogyan dolgozzam fel...

2021. júl. 7. 01:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Tévedni emberi dolog.

Nem derül ki semmi, mi történt, de mindegy is.

Tévedtél. Korrigáld!

2021. júl. 7. 01:23
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Úgy hogy most kiállsz magadért! Ha fenyeget, meg árt, akkor szedd össze a bizonyítékokat, és jelentsd fel.
2021. júl. 7. 01:25
 3/18 anonim ***** válasza:
81%

Hogy talál meg mindig?

Mit akar?...

2021. júl. 7. 02:28
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne magadat ostorozd, hanem karakanul kuldd el a busba.
2021. júl. 7. 02:33
 5/18 anonim ***** válasza:
55%
Én ismerek ilyen párt, ahol a ferfi ilyen, mindenkit átver és lehúzza pénzzel, a barátnője sokszor kidobta de mindig vissza tudja sírni és zsarolni magát. Mit ne mondjak ehhez kell egy nagyon buta nő is, na.
2021. júl. 7. 06:37
 6/18 anonim ***** válasza:
79%

Mert éppen akkor lehet érzelmileg instabill voltál, vágytál arra hogy szeressenek és a pasi ezt érzékelte és könnyű préda gyanánt bemanipulált majd kihasznált. Annak van értelme hogy magadat sértegeted? Még mindig az a programkód fut a fejecskédben amit ő tett oda a manipulációjával. Egy dolgot kell tenned, hogy kapcsold le és légy önmagad. Ami nem oda való az a pasiaki ezt tette veled es valoszinu az o gondolatai futnak kepletesen, mert gondolom ő köpne szembe, ő simán gondolna ilyeneket rólad ha taplo ez nem te vagy.

Ne bántsd magad, hanem értsd meg saját magad de elsősorban kérj bocsánatot saját magadtól mert nem magadra kéne haragudnod hanem arra az emberre aki ezt tette veled.

2021. júl. 7. 07:02
 7/18 anonim ***** válasza:
48%
* Ami nem oda való, az a pasi, aki ezt tette veled
2021. júl. 7. 07:04
 8/18 anonim ***** válasza:
34%

* Ami nem oda való az a pasi aki ezt tette veled es valoszinu az o gondolatai futnak kepletesen, mert gondolom ő köpne szembe, ő simán gondolna ilyeneket rólad ha taplo, ez nem te vagy.

Javítom újra mert nehogy félrértsd mivel utolso mondatomban is azt irtam, hogy, aki ezt tette veled.

2021. júl. 7. 07:05
 9/18 anonim ***** válasza:
34%
* éppen akkor érzelmileg instabil voltál
2021. júl. 7. 07:07
 10/18 anonim ***** válasza:
34%

Na ezt is elírtam 🙄

* Nehogy félreértsd.

Kapcsold le a pasi manipulatív kódját azzal hogy elkezded szeretni magad és megbocsájtasz saját magadnak. És ha zaklat és van bizonyítékod ellene kérj segítséget hatóságoktól.

2021. júl. 7. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!