Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Tipp tanács? (Több lent)

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 4évig voltunk együtt. 2hónapja szakítot velem, kiszeretett belőlem, megértem(én is szakítottam volna a helyében) Tudom mi miatt szakítottunk, rengeteget gondolkoztam, megváltoztam.(Nem haraggal váltunk el)

Most "meg akarom neki mutatni", hogy milyen lettem.

1.5hónapig nem beszéltünk egy szót sem. Ma ráírtam hogy hogy van(keveset beszéltünk, de dolgozik jelenleg szóval nem tudom hogy mit gondol, de egyből visszaírt amikor szünete volt). Ő 2fiúval beszélgetett neten, de egyikkel se komolyan. Én elakartam felejteni a 2hónap alatt, nem ment, muszáj volt már ráírnom.

Barátként kezdtem vele a beszélgetést, mint 2régi "ismerős", hogy megismerjen milyen lettem. Nem mondom el neki hogy reménykedek hogy hátha lehetne még valami(mert ő nem tervez semmit velem már), de biztos sejti hogy azért írtam.

Aztán majd ha netán idővel, hónapok múlva valami lehetne elhívnám találkozni, egyelőre tényleg csak beszélgetés

Valami tipp? Tanács? Hogy ne rontsam el? Esetleg tapasztalat?

(Fiatal vagyok, felejtsem el... Tudom hogy ezt gondoljátok haverok is azt mondták,ott az egyetem lehetne rengeteg más nőm, de nem érdekelnek, csak ő...)

21F

2021. júl. 2. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

1,5 hónap az semmi! Nem vagy túl rajta. Ha szeretted. Nekem 1.5 év kellett, hogy túllépjek rajta.

Az, hogy tartod vele a kapcsolatot nem semmiben. Azt hiszed változol, pedig pont ezzel rekeszted meg magad. Nem fogsz haladni semerre! De ezt csak hónapok múlva veszed észre, amíg mindenki más tovább lép te még mindig ott tartasz majd mint most. És csak azért nem sajnálod az időt, mert tényleg fiatal vagy, még tékozolhatod. 10 év múlva fog fájni a helyben toporgás.

2021. júl. 2. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem is esélytelen. Én jöttem össze exszel (igaz csak szexelni), de évek múlván. Ellenben, ha neked ez a vágyad, akkor csináld. Nincsenek tökéletes megfejtések. Kb annyi rá az esélyed, mint hogy beléd csapjon a villám, de lehet pont még egy pofon kell ahhoz, hogy tovább tudj lépni.
2021. júl. 2. 21:19
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Jah, másfél hónap alatt tuti rengeteget változtál miközben csak azon sírtál hogy vissza akarod kapni..
2021. júl. 2. 21:29
 4/9 A kérdező kommentje:

Dehogy vagyok túl rajta.

Szeretem még mindig(sajnos).

Értem, hogy fájni fog, köszi a tanácsot meg hiszek is neked. De tényleg fiatal vagyok aztán nem gondolok ebbe bele kellő képpen.

Volt valami különös érzés mikor rájöttél hogy túlléptél, vagy csak úgy már nem érdekelt?

A vizsgáknál+munkában is rajta jár(t) az eszem. Esténként könnyezik a szemem. Lelkileg sehol sem vagyok már. Lehet igazad lesz, aztán jó lesz a pofon, de ettől rosszabb már nem sokkal lehet. Veszteni semmit se vesztettem (szerintem) azzal hogy ráírtam.

Szexelni lett volns lehetőségem már több személlyel is, kihagytam minden alkalommal, mert nem ez a fő vágyam.

2021. júl. 2. 21:34
 5/9 A kérdező kommentje:

3-

Lehet hogy nem, aztán csak én látom rosszul a helyzetet és neked van igazad. De rájöttem dolgokra, ami (szerintem) megváltoztatott bennem valamit.

Tudom nem sok a 2hónap, de rettentő lassan telt el, ami alatt volt időm minden szemszögből látni a helyzetet.

Nem sírtam én senkinek, csak magamba. Egyik régi barátnőjével beszéltem nemrég, neki meséltem, közbe tényleg kicsordult a könnyem, de senki másnál.

(Azt mondta hogy írjak le férfiként mindent amit érzek, ahogy gondolom. Ezzel semmire se mennék csak arra hogy elküldene messzire.)

2021. júl. 2. 21:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

1 év után azt hittem túl vagyok rajta, már nem érdekel.

Szakítás után fél évig ha 1-et csettit én repültem volna vissza hozzá (és teszem hozzá: én tudatosan próbáltam tovább lépni, végig ezzel foglalkoztam). Egy év után elég volt 1x meglátni egy bevásárlóközpontban, és tényleg semmi történt, csak messziről megláttam, a szívem a padlóra zuhant. Akkor éreztem, hofy dehogy vagyok túl rajta.

1,5 év után beszéltek róla ismerősök, és egy rendezvényen láttam is valaki mással, na akkor éreztem, hogy "legyen boldog". Mintha csak egy régi szaktárs lenne az egyetemről, akivel úgy komolyabban nem beszélgettem, csak ismertem. Olyan érzés volt viszontlátni. Akkor tudtam, hogy túl vagyok rajta.

2021. júl. 2. 21:48
 7/9 A kérdező kommentje:

ÖrülöK hogy boldog vagy már, biztos nehéz lehetett több mint egy évig kibírni. Én nem tudom meddig leszek benne, de rosszabb érzés nem tudom hogy van-e ettől...

Én is szintúgy bevásárlóközpontban találkoztam vele tegnap(igaz csak 3másodpercre láttam őt, ő észre sem vett szerencsére), hát a szivem egyből padlóra esett 130as pulzussal...

2021. júl. 2. 21:59
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudlak vígasztalni: marha nehéz lesz! Erre készülj. Úgy 3 hónap volt kb csak az, hogy este ne sírjak utána. :(
2021. júl. 2. 22:02
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
Velem is volt hasonló. Én nagyon sokat változtam, kerestem sokszor újra a csajt, mindhiába. Szánalmasnak éreztem magam, ő is úgy bánt velem. Azóta teljesen elengedtem, és nem is akarom újra keresni. Sokkal jobb így. Nem vagyok bűnös meg rossz, hogy kuncsorognom kelljen a másik személyért. Ha rosszat is tettem, bocsánatot kértem, esélyt adtam neki, hogy megbocsájtson. Ezentúl, akárhogy könyörögnék, az ő szemében is kisebb lennék. Van, amit el kell engedni. Nekem azóta lett más, és nem jönnék vele újra össze, ha keresne. Ez az új személy megbecsül, szeret, ragaszkodik hozzám. Hát inkább ez, mint ő.
2021. júl. 3. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!