Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A párommal együttvagyunk már 9hónapja.Ő 21,én pedig 18leszek.Mindkettőnknek az első kapcsolata.De elég nehéz nekünk mostanában,ugyanis távkapcsolatban élünk és ő most talált munkát,ahol hétvégére is beosztják alkalmanként,amikor ugye találkozni tudnánk.Későn végez a munkával,így csak írásban tudunk beszélgetni szinte mindennap.Nagyon hiányzunk egymásnak és mindennél jobban szeretjük egymást,de félünk,hogy ez így nem fog működni tovább.Valaki tudna tanácsot adni?

18L

2017. jan. 29. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Költözz hozzá.
2017. jan. 29. 21:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Még van egy évem érettségiig sajna:c
2017. jan. 29. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:

És, ha Ő költözne hozzád, vagy abba a városba, ahol laksz?

Amúgy kitartást, tudom, hogy milyen rossz.

Én és a párom fél éven át éltünk távkapcsolatban, de megoldottuk, hogy minden fáradtságunkat legyőzve, minden második nap átugrottunk egymáshoz. Aztán egyszerre jött ránk a hiszti a távolság miatt, így összeköltöztünk. :)

2017. jan. 29. 22:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy milyen érzés, 2 éve vagyok távkapcsolatban, havi 1x találkozunk. Ő is sokat dolgozik, 3 műszakban, így éjjelesben egész nap alszik, délutánosban soká ér haza.

Lehet, hogy bunkó vagyok, de szerintem ha annyira szeretitek egymást, akkor ki fogjátok bírni. Az már baj lehet, ha azt gondoljátok nem fog... Akkor valószínűleg nem fog. Legyetek erősek, tűzzetek ki magatok elé egy közös célt, pl. összeköltözés.

2017. jan. 29. 23:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok,

Egyébként mi is arra várunk csak, hogy jövőre érettségizzek, aztán költözök hozzá. :)

2017. jan. 29. 23:15
 6/7 KapcsolatVilág válasza:
Szerintem tartsd észben, hogy maximum 1 évről van szó. ha szeretitek egymást, akkor féllábon guggolva is kibírjátok. Írjatok gyakran egymásnak, esetleg videohívás? Talán jobb lenne látni is egymást, nem? Szerintem koncentrálj a tanulásra, hogy utána ha új helyre költözöl (amikor suli után összeköltöztök) ne legyen gondod munkát találni. Sok sikert kívánok!
2017. jan. 30. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó kommentelővel egyet értek. Videohívással könnyebb lesz de nem az igazi de nem is baj ez csak egy akadály amit közös erővel le fogtok tudni gyűrni utána egy ideig akadály talanul megy minden tovább és talán jobb is lesz ebben biztos vagyok meg amúgy is valahogy biztosan lesz elég időtök egymásra:). Meg amugy én is távkapcsolatban vagyok barátnőmmel féléve de még 2 és fél évet kell várnom arra hogy találkozzak vele de megéri mert szeretjük egymást és menni fog ahogy nektek is!
2017. febr. 1. 05:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!