Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi baja van az exemnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja van az exemnek?

Figyelt kérdés

Hónapokig nem beszéltünk, nem voltam rá kíváncsi, szükségem volt a teljes békére, hogy lezárjam magamban a történteket. Ezt ő nem fogadta el, nem hagyott, így tiltottam.

Mostmár jól vagyok, feloldottam, meg is keresett, de ismét csak feszültség lett a vége, így lezártam a beszélgetést. Persze ilyenkor mindig ő akar a bölcs lenni, aki jól látja a helyzetet és úgy állítja be, mintha az én akarat igazából az övé lenne. Mindegy,lezártnak tekintettem a beszélgetést, részemről legalább is biztos, erre másnap ír, hogy ne haragudjak, így meg úgy. De nem értem, minek kell ezt ragozni, a beszélgetést lezártuk, tudjuk egymásról hogy él még és ennyi. Nem akarok gyerekes lenni, nem akarom ismét tiltani, de lehet, hogy meg kell tennem, mert ez engem idegesít. Én szakítottam, de elvileg ő volt az a fél, akit már nem érdekeltem, erre szakítás után sem hagyott békén, meg most is ő üzenget igazából már fölöslegesen napokkal később, csak hogy fenntartsa a kommunikációt, amikor ez tök szükségtelen. Miért csinálhatja ezt?

2021. jún. 30. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert még nem engedett el, az 1-2 naponta oldott tiltás alapján te sem őt. Ha tényleg idegesít (és nem titokban vágyakozol rá), akkor nem fog nehezedre es i végleg letiltani. Vagy legalább 1 évig. Pár naponta drámázni az exszel krónikus "még nem engedtük el egymást érzelmileg" tünet.
2021. jún. 30. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Neked mi bajod, hogy még mindig ezzel foglalkozol? Ráadásul te szakítottál.
2021. jún. 30. 23:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Tett érte, hogy szakítsak. És nem 2 naponta tiltom. 1x volt tiltva hónapokra, mert nem hagyott nyugton.
2021. júl. 1. 05:03
 4/6 anonim ***** válasza:
De mégsem szállsz le róla... Hagyd békén, nincs közöd hozzá.
2021. júl. 1. 19:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Én nem szállok le? :D valamit nagyon félreértelmeztél.
2021. júl. 1. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem érted. Miért írkálsz neki vissza, ha szakítottál és idegesít? Miért magyarázkodsz? Már rég vége van, de folytatod tovább a hülyeségét.
2021. júl. 1. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!