Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja van az exemnek?
Hónapokig nem beszéltünk, nem voltam rá kíváncsi, szükségem volt a teljes békére, hogy lezárjam magamban a történteket. Ezt ő nem fogadta el, nem hagyott, így tiltottam.
Mostmár jól vagyok, feloldottam, meg is keresett, de ismét csak feszültség lett a vége, így lezártam a beszélgetést. Persze ilyenkor mindig ő akar a bölcs lenni, aki jól látja a helyzetet és úgy állítja be, mintha az én akarat igazából az övé lenne. Mindegy,lezártnak tekintettem a beszélgetést, részemről legalább is biztos, erre másnap ír, hogy ne haragudjak, így meg úgy. De nem értem, minek kell ezt ragozni, a beszélgetést lezártuk, tudjuk egymásról hogy él még és ennyi. Nem akarok gyerekes lenni, nem akarom ismét tiltani, de lehet, hogy meg kell tennem, mert ez engem idegesít. Én szakítottam, de elvileg ő volt az a fél, akit már nem érdekeltem, erre szakítás után sem hagyott békén, meg most is ő üzenget igazából már fölöslegesen napokkal később, csak hogy fenntartsa a kommunikációt, amikor ez tök szükségtelen. Miért csinálhatja ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!