Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit mondjak az exemnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak az exemnek?

Figyelt kérdés
3,5 hónapja mentünk szét, nagyobb részben az én hibám miatt. Hiányzik, ma este mindenképp fel akarom hívni. Mit mondjak neki? Jó lenne csak a hangát is hallani meg pár szót váltani?
2021. márc. 8. 18:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Ilyen hülye voltam én is, közel egy évig aláztam magam előtte mire eljött az a pont hogy megelégeltem a saját szánalmam. Lépj túl rajta, nem véletlenül lett vége és nem keres téged.
2021. márc. 8. 18:58
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem ne hívd fel. Csak megnehezíted számára is a túllépést. Sajnos egy kapcsolat működéséhez nem elég a szerelem, és nektek nem működött.

Nekem is hiányzik exem (én szakítottam), mégsem fogom felkeresni, mert nem véletlenül döntöttem így. Kialakult a kötődés, de tudom, hogy csak szenvednék a kapcsolatban.

2021. márc. 8. 19:05
 3/11 Noren1989 ***** válasza:
Semmit? Az exed,ember...
2021. márc. 8. 19:31
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
Haa a te hibád volt és tudod hogy tudsz rajta változtatni akkor ezzel hívd fel. Miért szurnad el életed kapcsolatát, ha tudod mi volt a hiba benne és ki tudod javítani. Ha új emnert találsz ott is kesznek problémák és ki tudja fogtok e passzolni. Az exednel legalább ezt biztosra tudhatod.
2021. márc. 8. 19:36
 5/11 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem legyél vele őszinte. Mondd el mit gondolsz és adj neki egy esélyt hogy atgondolja amit mondasz. Ne eroltess semmit, de inkább egy találkozót próbálj mrg egyeztetni vele, az ilyesmit jobb személyesen.
2021. márc. 8. 19:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Felhívtad?
2021. márc. 8. 21:23
 7/11 A kérdező kommentje:
Fel, de nem vette fel. Reménytelennek érzem magam. :(
2021. márc. 8. 21:38
 8/11 anonim ***** válasza:
33%
Ilyenekre van a hangüzenet. Azt akkor hallgatja meg, ha lelke is kész rá.
2021. márc. 9. 06:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Férfi vagy, vagy nő?
2021. márc. 9. 07:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Nő.
2021. márc. 9. 10:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!