Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Más is ezt érzi szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ezt érzi szakítás után? Elmondhatatlan pszichés, érzelmi és testi fáradtság?

Figyelt kérdés
Annyira lehúzta az energiámat, hogy azt érzem, semmihez nincs erőm. Utóbbi időben csak a vita gerjesztés és az érzelmi bántalmazás ment a részéről. Hogyan szerezzem vissza az erőm?
2021. jún. 30. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez megnyugtat, én most szakítás nélkül is ezt érzem 😂
2021. jún. 30. 17:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát most megnyugtattál 😂😄
2021. jún. 30. 19:15
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Sajnos ez ilyen. A szakítás egy nagy érzelmi hullámvölgy, nálam is a nagymértékű fáradtság a jellemző ilyenkor.
2021. aug. 29. 11:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a viharba ne viselne meg.

Minél idősebb vagy és minél több évet töltöttetek együtt ez annál rosszabb.

Én kajak 8 év után remegtem és pánikrohamom lett és halálfélelmem mikor egyedül maradtam valahol egy szobában.

2021. aug. 29. 13:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, de azok alapján, amit írsz, hamarosan jobb lesz. Visszanyered az energiádat.
2021. aug. 30. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!