Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egyszer régen akart velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer régen akart velem ismerkedni egy kollégám, és elutasítottam, mert nem tetszett. Azóta eltelt nem kevés idő, és most már tetszik. Szerintetek próbáljak flörtölni vele, hátha lép újra? Vagy kerek perec én kezdeményezzek nőként? Vagy gáz lenne?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki nekem esik, hogy ha akkor nem kellett, most ne akarjak semmit, elmondanám, hogy RENGETEGET változott. Pl. hosszú hajú volt, kiengedve derékig ért neki, most jó haja van, olyan beletúrnivaló. És szemüveges volt, most nincs szemüvege. Továbbá szarul öltözködött, undi, kopott, széthordott, gyerekkorból hátramaradt cuccokat hordott, most sokkal normálisabbak a ruhái. Összességében egy magas, jóképű, szép szál legény lett belőle, és most már bejön nekem, főleg, hogy a személyisége nagyon aranyos. Van esze, és romantikus típus. Ja igen, és régen gamer volt, minden nap vidójátékozott. Számomra nem túl vonzók a kockák, én nem vagyok gamer. Most meg havi 1-2X ha játszik, de néha hónapokig nem. Mint mondtam, rengeteget változott, és sok idő is telt el azóta, hogy anno próbált fölszedni engem.
2021. jún. 30. 16:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
"Egy csaj ül a kávézóban. Odatipeg hozzá egy bátortalan, esetlen,szemüveges fiúcska a nagyapja ruháiban és randevúra hívja őt. A csaj kineveti és elzavarja. A csaj egyszer csak útnak indul, de alighogy kilép a kávézóból, elé robog egy vagány motoros srác, menő cuccokban, jó kiállással és merész dumával, majd megkérdi, akar-e vele tartani. A csaj pirulva vihog s vidáman felpattan mögé, azzal elhajtanak. Félúton a srác megkérdi, ki volt az a szerencsétlenség a kávézóban, aki odament hozzá? A csaj legyintett, hogy á, senki, csak valami idétlen, béna alak. A motoros srác ekkor megállt s levette a sisakját. A csaj döbbenten látja, hogy nem más az, mint az iménti "béna udvarló". A srác ekkor rákiabált a csajra, hogy takarodjon le sürgősen a motorjáról, mielőtt páros lábbal rúgja le..."
2021. júl. 1. 10:56
 12/16 anonim ***** válasza:

#11 nagyon cuki, elmorzsoltam egy könnycseppet.

És még a lányokra mondják, hogy felnőttként is Disney mesékről álmodoznak.

2021. júl. 1. 15:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Igaz történetet mondtam el, ami anno még újságban is benne volt, hogy valamiféle "ügynökök" az előbb említett példához hasonló módszerekkel próbára tettek lányokat.

Ezzel amúgy csak a kérdezőnek akartam célzást tenni, hogy remélhetőleg így fog járni az egykor lekoptatott kollégájával.

2021. júl. 1. 15:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Tipikus troll kérdés....
2021. júl. 2. 13:01
 15/16 anonim ***** válasza:
41%

A férfiak általában jobbak annak a megállapításában, hogy milyen szinten vannak. Szóval amikor neked udvarolt, akkor valószínűleg egy szinten voltatok. Most már azonban nem, hiszen ő sokat fejlesztett magán, te meg csak öregedtél. Meg a nők és a férfiak "tetszés-görbéje" nagyon más jellegű. Szóval ő már nálad jóval jobb nőknél is befutó lehet. Meg az idő múlásával az ember túllép az ilyeneken.

Meg hát van egy olyan érzésem, hogy a többi számodra vonzó pasi kb. csak megdugott, nekik nem kellettél, szóval ennyi év után megpróbálsz rátelepedni erre a pasira, de ő már nálad jóval jobb nőket is megérdemel.

2021. júl. 3. 21:19
 16/16 anonim ***** válasza:
15 ezen majdnem hangosan felröhögtem ... Mennyi ideig tartott megfogalmazni ezt a halom bődületet?
2021. júl. 5. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!