Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy fiú aki nagyon tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki nagyon tetszik. Igazából csak instagramon, facebookról "ismerem". Illetve a médiából, mert eredményes lovas. Láttam 1-2 alkalommal, ő is engem. De nem ismerjük egymást...Ti hogyan kezdeményeznétek egy beszélgetést?

Figyelt kérdés
Pár hónapja tetszik egy srác. Lovas ő is és én is. Mivel elég jól teljesít a lovas sportokban így benne van a médiában. Hasonló sportágakban vagyunk jártasak. Láttam is már a fiút. Meg facebookon, instagramon követem. Volt hogy reagáltam a képére, arra ő is válaszolt. De egyébként nem beszéltünk még soha. Egy baj, hogy fiatalabb 2 évvel. Én 23 vagyok ő 21. Ti hogyan írnátok rá? Nem szeretném rögtön az orrára kötbi,hogy tetszik, azért írtam rá. Szóval a segítségeteket kérném. Hülye válaszoktól kiméljetek, abból van sok. Előre köszi.

2021. ápr. 9. 07:31
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Facebookon bejelölöd és elkezdesz írogatni vele. De ha tényleg népszerű, és ha nem vagy min. 10/9-es csaj akkor nem valószínű, hogy figyelembe vesz téged. Inkább engedd el ezt. Biztos vannak ott más fiúk is, akik tetszenek neked.
2021. ápr. 9. 08:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg őszintén írj neki.

Ha szabad, akkor van esélyed. Ha nem , s rendes, akkor tudatja veled. Így meg csak őrlődsz. Játszmázni akarsz.

2021. ápr. 9. 08:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Rendes fiú amúgy. Mert elvégre ismerem több barátját is.
2021. ápr. 9. 08:56
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
rohadt drága sport a lovaglás.. a pacik piaci áráról nem is beszélve!
2021. ápr. 9. 10:48
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
valóban többségben a sznobok lovagolnak ,azt halottam ?
2021. ápr. 9. 10:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Aki szorgalmasan dolgozozik, hogy minél többet tanuljon a lovakról/lovaglásról az egy sznob?
2021. ápr. 9. 12:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező a legtöbb ember aki lovagol már kis gyerekként kezdte, tehát sznob szülők fizették .
2021. ápr. 9. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!