Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem vonzódom hozzá. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vonzódom hozzá. Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Szóval nem tetszett már az elején sem a külseje. A belseje viszont igen. Rengeteg mindent megtett/megtesz értem, megbízható, őszinte, figyelmes, őszintén szeret engem.

Én is őt, de a külseje nem vonz. Feminin férfi, nem erős, férfias, nem olyan, amilyen engem vonz. Mindig is szinte taszítottak az ilyenek. … de annyira megbízható és kedves.

Megpróbáltam, gondoltam majd vonzónak fogom látni később. Sajnos nem így lett, nem szerettem belé. Nem tetszik, nem érzem mellette teljesen komfortosan magam. Túlságosan gyengéd és nőies nekem, belül és kívül is. Nem tudok így teljes értékű párkapcsolatra gondolni vele kapcsolatban.

Szeretem, mint embert. Ezt így mondjam neki, hogy me bántsam meg?

Köszönöm a válaszokat.

26/N

2021. jún. 29. 14:45
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2021. jún. 30. 06:36
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nagyon inkorrekt amit művelsz vele. Legyél gerinces és mond meg neki az igazat, ne hitegesd. Légy különb az itteni ribizli válaszolóknál te legalább.
2021. jún. 30. 07:01
 23/31 anonim ***** válasza:
71%
Mert ti tényleg megmondanátok neki, hogy nekem olyan vagy mint egy kislány, nem talállak férfiasnak? Ez lenne gerinces? Ne már...
2021. jún. 30. 08:52
 24/31 anonim ***** válasza:
Igen utolsó megmondanám, mert hosszú távon ezzel teszel jót.
2021. jún. 30. 09:25
 25/31 anonim ***** válasza:
Nyilván kedvesen, és megindokolva miért tartom nőiesnek stb, de a léyneg benne lenne, nem kertelnék.
2021. jún. 30. 09:26
 26/31 anonim ***** válasza:
Gondolom elhalmozz mindenféle ajándékokkal, megold neked mindent, stb és a jóról ugye nehéz lemondani.. Ez szimpla golddiggerség amit te csinálsz vele.
2021. jún. 30. 09:36
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Hosszú távon miért jó neki, ha megalázom azzal, hogy nem elég férfias...? Az alap megjelenését, a hangját, a mozgását, stb nem fogja tudni megváltoztatni. Egy feminimebb fellépésű férfi nem lesz macsó, akármit is mondok neki. De ti tudjátok. Én az érzelmek hiányára vagy elmúlására hivatkoznék, esetleg az élethelyzetre, hogy pl nincs jövője a kapcsolatunknak. Helyzettől függően.
2021. jún. 30. 09:41
 28/31 anonim ***** válasza:
40%
Jaja, hivatkozz csak minden szarra, még véletlenül se legyél vele egyenes.
2021. jún. 30. 11:20
 29/31 anonim ***** válasza:
Van az egyenesség. Meg a kegyes hazugság. Vagy még az sem, mert hazudni sem kell, max a sértő igazságot nem vágnám az arcába, mert nem érdemli.
2021. jún. 30. 11:58
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon-nagyon hasonló szituban vagyok, az én barátom is ilyen.

Ami nektek "szerencsétek", hogy még nem tart annyira régen a dolog és nem éltek együtt, pl. :-)

Nem tudom, hogy azóta megoldódott-e, de én sajnos elkövettem azt a hibát, amitől az előttem válaszolók óva intettek: ne így mondd el neki, hogy nem férfias. És tényleg ne - vagy remélem, nem így történt, mert ő erről nem tehet, meg tapasztalatom szerint akármennyire is szeretne, nem tud rajta változtatni. És amúgy ez tök oké, mert valakinek valóban így lesz ő A Tökéletes. :-)

Úgyhogy most én ide csak becsatlakoznék, hogy végül mi lett, sikerült "szépen" szakítani? Csak kíváncsiságból/tanácstalanság miatt kérdezem, én se tudom, hogy ne bántsam meg még jobban a mostani páromat. :-(

2021. júl. 13. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!