Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem vonzódom hozzá. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vonzódom hozzá. Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Szóval nem tetszett már az elején sem a külseje. A belseje viszont igen. Rengeteg mindent megtett/megtesz értem, megbízható, őszinte, figyelmes, őszintén szeret engem.

Én is őt, de a külseje nem vonz. Feminin férfi, nem erős, férfias, nem olyan, amilyen engem vonz. Mindig is szinte taszítottak az ilyenek. … de annyira megbízható és kedves.

Megpróbáltam, gondoltam majd vonzónak fogom látni később. Sajnos nem így lett, nem szerettem belé. Nem tetszik, nem érzem mellette teljesen komfortosan magam. Túlságosan gyengéd és nőies nekem, belül és kívül is. Nem tudok így teljes értékű párkapcsolatra gondolni vele kapcsolatban.

Szeretem, mint embert. Ezt így mondjam neki, hogy me bántsam meg?

Köszönöm a válaszokat.

26/N

2021. jún. 29. 14:45
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
8 hónapja ismeretem meg, az lemaradt, azóta randizunk, kb együtt vagyunk. Ő külföldön él, 10x tudtunk találkozni, kicsit utazni. Én amúgy is ki fogok költözni, de nem hozzá.
2021. jún. 29. 14:47
 2/31 anonim ***** válasza:
91%
Ezt ne mondd el neki, hogy túl feminin és neked ez pl nem jön be. Nem vagy szerelmes, ennyi idő után már nem is leszel, ergo sajnos nem egymást keresitek, így sajnálattal elköszönsz. Szerintem ez maxi elég.
2021. jún. 29. 14:48
 3/31 anonim ***** válasza:
90%
Hát ezt így konkrétan sehogy, mert nagyon sértő.
2021. jún. 29. 14:56
 4/31 anonim ***** válasza:
87%

Ezt így tényleg ne. Valami olyasmit, hogy részedről hiányzik valami +, aminek ott kellene lennie, de nincs.

Vagy hogy a távolság miatt elmúlt valami és hiába mész ki, ezt már nem lehet visszahozni.

2021. jún. 29. 15:00
 5/31 anonim ***** válasza:
85%
Elöjöhetsz vmi kegyes hazugsaggal: nem szeretnel kapcsolatban lenni, egyedül szeretnel lenni, ilyesmik. Vagy lehetsz full öszinte, te tudod mennyire bantanad meg.
2021. jún. 29. 15:13
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

huhh, ezt el ne mondd neki

de azt se mondd, hogy "túl jó vagy" meg "túl kedves vagy"

2021. jún. 29. 15:21
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

8 hónap alatt 10 találkozás? Csak szórakoztok, ez nem lehet komoly kapcsolat.

Mond meg neki, hogy ez a távkapcsolat nem működik.

2021. jún. 29. 15:23
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp se ezt mondd, amit itt leírtál. Lesz olyan nő, aki így, ahogy van, imádni fogja, ne tiporj bele az önbecsülésébe.

8 hónap alatt találkoztatok 10x, ez nem egy komoly dolog. Mondj kb. bármit: nem működik a távkapcsolat, megismertél valakit, ha kimész, te inkább még kalandoznál, vagy hogy úgy érzed, mégsem működne, rájöttél, hogy még az exed szereted, nem vagy szerelmes, vagy bármi.

2021. jún. 29. 15:32
 9/31 anonim ***** válasza:
9%
Nem támadásképp, de miért jobb, ha valamilyen kifogást mond neki a kérdező? Persze, szarul esik az őszinteség. De a bullshit ugyanúgy, ráadásul rá fog jönni az igazi okára. Tényleg érdekel.
2021. jún. 29. 15:44
 10/31 anonim ***** válasza:
81%

Nem hiszem, hogy rájönne, nem elég férfias neki és azért szeretne szakítani.

Nem kell megalázni ilyesmivel.

2021. jún. 29. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!