Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vonzódom hozzá. Hogyan mondjam el neki?
Szóval nem tetszett már az elején sem a külseje. A belseje viszont igen. Rengeteg mindent megtett/megtesz értem, megbízható, őszinte, figyelmes, őszintén szeret engem.
Én is őt, de a külseje nem vonz. Feminin férfi, nem erős, férfias, nem olyan, amilyen engem vonz. Mindig is szinte taszítottak az ilyenek. … de annyira megbízható és kedves.
Megpróbáltam, gondoltam majd vonzónak fogom látni később. Sajnos nem így lett, nem szerettem belé. Nem tetszik, nem érzem mellette teljesen komfortosan magam. Túlságosan gyengéd és nőies nekem, belül és kívül is. Nem tudok így teljes értékű párkapcsolatra gondolni vele kapcsolatban.
Szeretem, mint embert. Ezt így mondjam neki, hogy me bántsam meg?
Köszönöm a válaszokat.
26/N
Ezt így tényleg ne. Valami olyasmit, hogy részedről hiányzik valami +, aminek ott kellene lennie, de nincs.
Vagy hogy a távolság miatt elmúlt valami és hiába mész ki, ezt már nem lehet visszahozni.
huhh, ezt el ne mondd neki
de azt se mondd, hogy "túl jó vagy" meg "túl kedves vagy"
8 hónap alatt 10 találkozás? Csak szórakoztok, ez nem lehet komoly kapcsolat.
Mond meg neki, hogy ez a távkapcsolat nem működik.
Semmiképp se ezt mondd, amit itt leírtál. Lesz olyan nő, aki így, ahogy van, imádni fogja, ne tiporj bele az önbecsülésébe.
8 hónap alatt találkoztatok 10x, ez nem egy komoly dolog. Mondj kb. bármit: nem működik a távkapcsolat, megismertél valakit, ha kimész, te inkább még kalandoznál, vagy hogy úgy érzed, mégsem működne, rájöttél, hogy még az exed szereted, nem vagy szerelmes, vagy bármi.
Nem hiszem, hogy rájönne, nem elég férfias neki és azért szeretne szakítani.
Nem kell megalázni ilyesmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!