Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem vonzódom hozzá. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vonzódom hozzá. Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Szóval nem tetszett már az elején sem a külseje. A belseje viszont igen. Rengeteg mindent megtett/megtesz értem, megbízható, őszinte, figyelmes, őszintén szeret engem.

Én is őt, de a külseje nem vonz. Feminin férfi, nem erős, férfias, nem olyan, amilyen engem vonz. Mindig is szinte taszítottak az ilyenek. … de annyira megbízható és kedves.

Megpróbáltam, gondoltam majd vonzónak fogom látni később. Sajnos nem így lett, nem szerettem belé. Nem tetszik, nem érzem mellette teljesen komfortosan magam. Túlságosan gyengéd és nőies nekem, belül és kívül is. Nem tudok így teljes értékű párkapcsolatra gondolni vele kapcsolatban.

Szeretem, mint embert. Ezt így mondjam neki, hogy me bántsam meg?

Köszönöm a válaszokat.

26/N

2021. jún. 29. 14:45
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
háf így... mindenhogyan szar lesz a szakítás. Jobb előbb, mint utóbb! Ne hitegesd őt se,magadat se....
2021. jún. 29. 16:00
 12/31 anonim ***** válasza:
69%
és az incelek még azt hiszik, az a legrosszabb, ha nincs barátnőd
2021. jún. 29. 16:03
 13/31 anonim ***** válasza:
10- értem, hogy miért akar, de akkor azt mondja neki.
2021. jún. 29. 17:11
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Az a tisztességes, ha nem csapod be, vagyis nem hagyod meg abban a hitben, hogy minden rendben.

Lehet kíméletesen is, hogy ne sértsd meg a méltóságában.

Ne minősítsd a testalkatát.

mondd azt, hogy volt, de elmúlt, nem működik.

Nagyon becsülöd, értékeled, mert ő jó ember, figyelmes, jó cimbora,

de a szerelmi kapcsolat nem működik.

2021. jún. 29. 17:14
 15/31 anonim ***** válasza:
29%
Pont hogy legyél őszinte és mondd meg miért. Lehet, hgoy most fájni fog neki, de ebből építkezni tud majd később.
2021. jún. 29. 17:49
 16/31 anonim ***** válasza:
35%
15-adom, le is lettem pontozva.
2021. jún. 29. 18:03
 17/31 anonim ***** válasza:
#15 ha nem 8 hónap után találná ki, akkor érthető lenne
2021. jún. 29. 18:12
 18/31 anonim ***** válasza:
Feminin alatt mit értesz? Olyan kis béta fiúka b.zis vonásokkal?
2021. jún. 29. 19:38
 19/31 anonim ***** válasza:
Szerintem azt mond neki hogy a részedről nincs meg az a plusz, nem vagy szerelmes és te az szeretnél lenni.
2021. jún. 29. 20:14
 20/31 anonim ***** válasza:
73%

Vicces hogy az őszinte válaszokat pontoztatok le és inkabb hitegetnetek a csávót.

"nincs meg az a plusz"

Az ilyenekkel ejthetoek a legnagyobb sebek, csak hát ugye nem kéne gyavanak lenni kimondani a dolgokat annak akit elvileg szerettünk.

Tiszteld már meg azzal hogy teljesen őszinte vagy.

2021. jún. 30. 05:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!