Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átvertek, szenvedek nagyon, más is így éli meg?
Figyelt kérdés
Átvert egy férfi, és egyszerűen nem tudom magam túltenni rajta. Már 3 hónapja vége, 2 évig voltunk együtt, de ugyanannyira szenvedek, mint amikor vége lett. Egy kicsit sem enyhül, nagyon nagyon ki vagyok rá akadva. Mért hazudott? Mért ilyen rossz egy ember? Nagyon sok düh van bennem:( ez normális? Más is így éli meg? Én nagyon szeretem még most is.. nem tudom felfogni, hogy ezt tette..2021. jún. 28. 18:37
2/15 A kérdező kommentje:
Csajozott
2021. jún. 28. 18:47
3/15 A kérdező kommentje:
Velem akart gyereket, együtt lakni, erre kiderült hogy van neki más is. Akkor mért hazudott? Nem tudom ezt felfogni. Nekem életem pasija volt.
2021. jún. 28. 18:48
4/15 anonim válasza:
vagy csak azt nem tudod felfogni, hogy ennyire vak voltál
5/15 A kérdező kommentje:
Lehet, de hogy lehet ezen túllenni? 3 hónap telt el és nem tudom felfogni még mindig. Sosem vertek még át. Normális, hogy még ennyire fáj?
2021. jún. 28. 18:51
6/15 anonim válasza:
szoktál mással is foglalkozni azon kívül, hogy csak a volt kapcsolatodon töröd a fejed és elemezgeted? és a sanyarúan alakult sorsodon filózgatsz? :)
7/15 anonim válasza:
Nézd ugy a dolgot, hogy még időben kiderült. Képzeld el, hogy összeházasodtok, jön két gyerek, és akkor derül ki.
8/15 anonim válasza:
Ezek szerint nem akart veled együtt lakni, és gyereket sem.. Ha akart volna megtörtént volna, legyél hálás, hogy nem így lett!
9/15 anonim válasza:
Pont így jártam mint Te.
Nekem több mint egy év eltelt, de még mindig nem tettem túl magam ezen az egészen.
10/15 anonim válasza:
Elozo kerdesednél már szoltunk előre. Hogy a legnagyobb szavakat a leginkorrektebbek használják. Mégis meg vagy lepődve.
Persze persze tudom most irtal ki rola eloszor kerdest aha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!