Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy vegyem rá magam a szakitá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá magam a szakitásra?

Figyelt kérdés
Az eszem már tudja hogy szakitanom kell,mert csak szenvedek es rosszabb lesz.nagyon csalodott vagyok.amugy nagyon szorongo vagyok,regen panikbeteg voltam,es nem akarok megint visszaesni.Ami még mellette tart azok a szép emlékek meg hogy vannak jo napjaink is.de nagyon csalodtam benne reszleteket nem irok és mar nem is tudok benne bizni.hogy szabadulhatnék meg attol hogy az tartson mellette hogy volt amikor jo volt minden.néha beleélem magam a szakitasba es akkor azt erzem nem birom ki nelkule.de tudom hogy nem szabad vele maradnom.amugy elso komoly kapcsolatom 10éve tart.
2021. jún. 26. 17:21
 1/2 anonim ***** válasza:
15%
Megcsalt gondolom. Egy kósza punci nem a világ vége. Kihevered. :)
2021. jún. 26. 17:24
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Ülj le mérlegelni, amikor tiszta a fejed. Miért éri meg vele maradni, mi szól mellette és ellene? 10 év nem kevés idő így egyetlen hiba miatt megfontolandó, tényleg ott akarod-e hagyni. Azonban a saját egészséged rovására sem mehet, bizalom nélkül pedig tudjuk, hogy nem ér semmit, azt újra fel kell építeni... Úgyhogy azt javaslom, hogy nézd meg mindkét oldalát. Ha már tényleg csak az köt hozzá, hogy van néhány jó nap+az emlékek, akkor viszont sanszos, hogy tényleg jobb lenne szakítani.
2021. jún. 28. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!