Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartod még exeddel a kapcsolatot?
2 exem volt, egyikkel sem tartom a kapcsolatot.
Az első szülei nagyon szerettek engem, az apukája mai napig köszönt, kezdetben beszéltünk is, de hamar ignoráltam, mert tudtam, hogy a fia mindig a lehetőséget keresi. Én szakítottam vele, mert folyamatos kontroll alatt tartott. Az tette be a kiskaput, mikor jogsiztam és írt az oktató, hogy sok sikert, ő meg jelentet rendezett, hogy milyen jogon ír nekem valaki ilyet!
A másik fiúval (férfinek nem lehet nevezni) 6 hete ért véget, ő szakított velem. Tiltottam. Nagyon csúnya szakítás volt, kihasznált, de nem adott semmit, nem küzdött a kapcsolatért. 2 napja véletlenül összefutottunk, abban a pillantásban benne volt a megbánás. Jót mosolygok rajta, a nárcisztikus nem tudta velem elhitetni, hogy nélküle senki vagyok. Na de fordítva mi a helyzet?!
Tudom, nem erre vonatkozott a kérdés, de így érthetőbb az indok.
8-as vagyok.
Nekem is ezt kellett volna tennem! ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!