Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartod a kapcsolatot az exeddel vagy nem? Akivel nem, ő vele miért nem?
Nem tartom. Minek tartanám? Az a rész az életemben lezárult, nincs értelme tovább folytatni. Majdnem minden szakításom után voltak ilyen-olyan próbálkozások, de szerintem a természetes, normális lezárás része az is, hogy már bőven nem érdekel a másik annyira, hogy tartsam vele a kapcsolatot.
22/l
tartom, sot.
egyik legjobb baratomnak tartom, mivel tud rolam mindent, ahogy en rola, tehat elonyomre jott ez a dolog.
7 honapot voltunk egyutt, intenziv szerelmes kapcsolat utan, fel eve szakitottunk es most itt vagyunk. 17f
Nem tartom egyikkel sem a kapcsolatot, akikkel jártam. Mert minek? Már semmi közöm hozzájuk.
Egy pasi van akivel nem jártam, csak egy őrült éjszakát töltöttünk együtt, aztán barátok maradtunk. Ő azóta is a legjobb barátom - több éve. De nincs köztünk ennél több. Neki barátnője van, nekem férjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!