Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tartod a kapcsolatot valamilye...

Tartod a kapcsolatot valamilyen formában az exeddel/exeiddel? A párod tartja az ő exeivel a kapcsolatot és ez téged mennyire zavar?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 14:33
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Igen, tartom velük, egyet kivéve, és jó haverok vagyunk.

A párom nem tartja velük, mert vagy kihasználták vagy megcsalták az exbarátnői.

2010. jan. 25. 14:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen én a volt férjemmel korrekt módon, és nagyon ritkán. A jelenlegi férjem egyáltalán nem a volt nejével, de annak is meg van a jó oka.
2010. jan. 25. 14:38
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
néhány volt barátommal szoktam beszélgetni. vagyis hát a beszélgetés erős kifejezés..inkább társalogni.. a mostani barátomat nem zavarja. tudja, hogy őt szeretem :)
2010. jan. 25. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:
56%

igen, az elsővel tartom, de ez kimerül évi 3-4-szeri e-mailváltásban.

a párom 3 régi barátnőjével is tartja a kapcsolatot, nem zavar, mert szintén csak évente néhányszor írnak egymásnak.

2010. jan. 25. 14:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
én sem ő sem ...mind2őnknek okunk van rá h igy van...17L
2010. jan. 25. 15:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel van közös gyerekünk, ezért igen, jó ismerös jellegü a kapcsolat köztünk, meg a volt anyós-apóssal is (mivel nagymama/nagypapa).
2010. jan. 25. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:
55%

Néha-néha beszélünk a volt barátommal, de ennyi. Mindkettőnknek már új élete van.

19/L

2010. jan. 25. 15:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem tartom velük és tudtommal a párom sem.

Én örültem, mikor megtudtam, hogy az exeméknek babája lesz és annak is mikor kiderült a párom exének is. De ezen felül semmi. Nem szeretek rosszban lenni senkivel, de úgy igazából kíváncsi nem vagyok rájuk. Mi egymásnak vagyunk a párommal és a babánknak . Ők pedig szintén új életet kezdtek valaki mással és kész.

2010. jan. 25. 19:14
 9/9 anonim ***** válasza:

az összes exem barátnője-felesége most szült babát :))) annyira durva.

kivéve az utolsót, de az inkább ne örökítse tovább a génállományát...

amúgy mindegyikkel jóban maradtam, ha úgy hozza a sors beszélünk is. :)

2010. jan. 26. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!