Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek jól döntök-e? Az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól döntök-e? Az új vagy az ex lehet a jó választás? 19/L

Figyelt kérdés

4 hónapja szakítottunk az exemmel. Én mostanság jöttem rá, hogy valami felkavar ha rágondolok. Úgy érzem , hogy nem érzek iránta semmit, de mégis valami felkavar. Nem beszéltük meg, hogy miért szakítunk, egyszer azt mondta, hogy adjam vissza mindenét és én kérdések nélkül továbbengedtem.

Nem volt egy jó kapcsolat a miénk. Mindenen is összevesztünk, nem találkozhattam volna nagyon senkivel, így hazudozni kényszerültem. A családom egyenesen gyülölte, és ezt nekem sem volt jó látnom.

Nagyon sokszor gondolkodtam míg kapcsolatban voltam a szakításon, de sosem tettem meg. Pedig meg kellett volna nagyon sokszor.

Azonban utána rá a szakítás után én közel kerültem egy ismerösömhöz, és április közepén összejöttünk. Nagyon szeretjük egymást, egyszerűen mindenben megfelel. De én ameddig az exxel nem beszéltem meg a dolgaimat addig nem tudok teljes értékűen benne lenni a kapcsolatban. Én ezt neki is elmondtam. Ideiglenesen szétmentünk, de beszélünk.

Sokat kérdezi, hogy összejönnék-e az exxemmel, de elsősorban nem tervezek, ahoz nagyon sokat kéne változnia. 4 hónap alatt ezek nem nagyon változhattak.

Én a mostani páromtól időt és teret kérek, ha letisztultak magamban a gondok én szeretném vele folytatni. Ha az ex palit választom, őt elveszítem. Soha többé nem fog olyan jól hozzám állni. De ezt érzem, hogy én jelenleg döntésképtelen vagyok, míg nem ismerem meg a válaszaim.

2021. jún. 14. 08:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Jaj kérdező, én ritkán szoktam így illetni embereket, de szánalmasan viselkedsz.

" Lehet, hogy nem öszinte válaszokat fogok kapni az extől, de úgy érzem nekem meg kell próbálnom ezt megtudni tőle."

MEGALÁZOD MAGAD ELŐTTE EZZEL, nem érted? Sőt, az is lehet, hogy visszaédesget valahogy, és akkor nem tudsz szabadulni. Tudod mit? Ha szexre kerül a sor, lehetőleg ne is védekezzetek, hanem még 18 évre kösd le magad egy manipulatív majom mellett. Lehetőleg a fenekét is nyald ki, a családoddal pedig szakítsd meg a kapcsolatot, hogy még kiszolgáltatottabb legyél. Tessék, leírtam egy boldogtalan élet receptjét egy mérgező kapcsolatban, és sajnos kinézem belőled, hogy így is fogsz cselekedni.

Rengeteg továbblépési technika van. Szakembert is be lehet vonni, de ha nem szeretnél pszichológushoz menni, akkor ott van a jó öreg levélírás. Leírod egy papírra, amit az exed fejéhez vágnál, de nem küldöd el neki végül, hanem megsemmisíted, pl. elégedet, ledarálod, ilyenek. Én biztos, hogy nem írnék neki, hogy megalázzam magam.

2021. jún. 14. 11:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha kapnal is valaszt az extol,azutan azon rugoznal,miert ezt mondta? Miert azt mondta? Ezt hogy gondolta? Azt hogy gondolta? Akkor ujra megkeresned es ujabb magyarazatokat kovetelnel?Teljesen mindegy,milyen magyarazatot adna.Volt egy szar kapcsolatotok,nem mukodtetek parkent,es azert szakitott mert nem szeret teged.Ezt te is latod.Mindegy,hogy az ex milyen koritessel talalna mindezt,a szar piskotaval talalva is szar marad.
2021. jún. 14. 12:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Végül a mostani tegnap szakitott velem. De ez sehogy se jó
2021. jún. 15. 09:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Mit akarsz az exedtől, ha ennyire rossz volt, és már régóta szakítani akartál vele. Örülj neki,hogy megszabadultál tőle, az, hogy hiányzik, az természetes érzés, mert megszoktad.Kellett volna időt adni magadnak, amíg elkezdesz egy új kapcsolatot.
2021. jún. 15. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!