Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám magam jobban érezni?
Exemmel szakítottunk 3 év után kb 2 hónapja , már van barátnője de igazából mai napig tartottuk a kapcsolatot. Nem volt szex stb.
Nem ez a lényeg. Tegnap a munkahelyemen volt, utána elment dolgozni. Autobalesetet szenvedett, fel hívott a kórházból, iszonyatosan ki voltam, de én a hét mindennapján dolgozom jelenleg, így nem volt időm beszélgetni úgy vele. Mondtam neki, hogy szóljon a barátnőjének inkább. Utana megtudakoltam, hogy mik lettek az eredmények, fájdalmai voltak. Az új csaja mellől telefonált. Én értem, hogy szakítottunk, de iszonyatosan belém rakta az aggodalmat és még dühös is voltam, mert én is bent szerettem volna lenni, de hát igazából nem... Is nekem kellett ott lennem.
Nagyon fáj és aggódom érte, de ahh.. Az érzéseim nem enyhültek sehogy sem... Kérnék tanácsokat, hogyan lehetne jobb nekem.. Tovább szeretnék lépni...
Igen tudom én vagyok a hülye stb...
3 évig voltatok együtt, belefért volna szerintem, hogy meglátogasd a kórházban. Ha pedig beszélőviszonyban vagytok, akkor természetes, hogy szólt neked is a balesetről.
Ettől eltekintve úgy látom, jobb, ha a továbbiakban kerülöd, mert 1) Még mindig vannak érzéseid iránta. 2) Nem kevés harag van benned.
Gyorsabban tovább fogsz lépni, ha nincs 0-24 a szemed előtt.
Szakítottatok, akkor tartsátok magatokat ehhez. Egyáltalán nem segít, ha tartjátok a kapcsolatot a tovább lépésben. Valóban nem neked kellene érte aggódni, ápolni egy ilyen helyzetben sem.
Rengetegen a saját maguk megnyugtatása miatt erőltetik, hogy azért maradjunk barátok, holott a másiknak, akinek nem múltak el az érzései, ez rohadtul fáj! Ne hagyd magad, mondd meg neki, hogy ez nem működik. Ha túl akarsz lenni rajta, akkor semmiféle kapcsolattartás, legfeljebb szülinapi, karácsonyi üdvöztet, de ez úgyis el fog maradni később.
Pontosan ez mardos engem
3 állásom van, 7bol 7et dolgozom. Mire végeztem már nem volt a kórházban, és otthon volt a mostani párjával. Nagyon de nagyon szerettem volna neki segíteni. De a helyzet úgy hozta, hogy nem tudtam.
Második válaszoló. Egyetértek én is így gondoltam, minden héten találkoztunk. Azt hittem nekem ez jól esik, de mindvégig romlott a helyzet. Voltak pillanataink, randik, jó beszélgetése, romantika stb. (mint említettem szexualitás nem volt A játékban, nem engedtem)
Nem nekem kéne ápolni és aggódni, hisz nem én vagyok mellette.
Össze-vissza beszélek sajnálom, de igyekszem okosan és reálisan látni és cselekedni a dolgokat
Nekem ez az egész elég fura. Mintha élveznéd, hogy a barátnője mellett hozzád vonzódik még érzelmileg a volt párod. Ezt inkább mondanám ego játszmának, mint valódi szerelemnek.
Ha nem lenne új párja, akkor is elhalna a kapcsolatotok, csak idő kérdése. Addig csak nyugtassátok magatokat egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!