Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után érdemes újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után érdemes újra "meghódítani"?

Figyelt kérdés

Nos expasimmal 2-3 hónapja szakítottunk (majdnem 3 évig voltunk együtt és együtt is laktunk) , mert Ő már nem érzett úgy irántam, plusz egy harmadik fél is fel bukkant a vége felé. Huh azóta nagyon furcsák lettek a dolgok. Egészen tegnapig keresett, találkoztunk. Ettünk, ittunk szórakoztunk együtt. Szex nem történt, vagyis majdnem kialakult egy ilyen szitu, de visszább léptem, én ennél értékesebbnek tartom magamat, random szex az exxel nem jó játék. Viszont tegnap megmondtam neki, hogy most hagyjon egy kis időre, mert azért nekem ezek fájnak, HISZ az a harmadik fél már a barátnője, és totálisan titokban tartott engem. Látom, hogy néz rám, milyen vibrálás van köztünk. De iszonyatosan össze zavar, mert Ő elméletileg már "másba" szerelmes. Úgyhogy Meg húztam a határokat, nem szeretnék a lelkiszemetese lenni Többé, én vagy a barátnője, vagy senkije szeretnék lenni.

Ja hozzáteszem az anyukámmal kifejezetten tartja a kapcsolatot, plusz a maradék cuccát sem vitte még el, pedig már szóltam neki.

Szerelmet érzek az irányába, viszont nem koppannék újra.

A szakítás minden részletét át beszéltük, hogy mi volt az okozója stb. Olyat is mondott, hogy soha nem volt olyan lány az életebe mint én.

Szép szavak, de azért ez nem így megy. Ti mit tennétek a helyemben? Igazából a továbblépés is opció nálam, de valami még nem hagy nyugodni rendesen. Nem hisztizek, kiegyensúlyozott életem van most, szimplán zsigerből érzem, hogy vele még nincs vége valahol... Nem tudom. Mindketten fejlődésnek indultunk, és abszolút nem érzem, hogy annyira más irányba menne. Mintha mi még egy úton lennénk. Fogalmam sincs.

2021. jún. 8. 10:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló, ha szabad meg kérdeznem, nálatok az akkori szakítás hogyan zajlott le? Hogy lendültetek túl a dolgokon? Volt más párotok közben? Válaszodat előre is köszönöm.

Igazából az időre bízom, magamat fejlesztem és önmagamból kihozom a legjobbat a saját érdekemben.

2021. jún. 8. 16:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, úgy, hogy megbeszéltük, hogy külön költözünk, értsd, a párom visszament a szüleihez. Nem volt komoly kapcsolata mással egyikünknek se. Úgy tünik, hogy mindkettőnknek hiányzott a másik, elkezdtünk újra találkozgatni, randizgatni... aztán olyan kb 5 hónap elteltével újra összeköltöztünk. (kb annyit éltünk külön) A helyzet legjobban a macskánkat viselte meg, aki utána még hónapokig tartózkodó volt a párommal.
2021. jún. 8. 16:29
 13/16 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló Nektek nagyon de nagyon örülök, hogy sokkal boldogabbak vagytok egymás mellett. De sajnos nálunk más a helyzet. Ugye az új kapcsokata miatt. Nekünk is vannak állataink, őket is megviselik az, hogy nincs mellettük a volt párom. A helyzetet mindenféleképpen elengedem. Nem tudom mi jár az Ő fejében, jelenleg nem tudok semmit, azon kívül, hogy én mit érzek. De nem érzem teljesen lezártnak az ügyet, mindegy, hogy ki mit mond. Esetleg van valami tanácsod?
2021. jún. 8. 16:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező (#13) szerintem az a legjobb, ha az ember a dolgokat nem erölteti egyik irányba se, teszi, ami jól esik neki, és meglátja, hoggy mi sül ki a dologból. Ilyen kérdést soha sem döntenék el elvi megfontolások alapján, mert vannak példák pro-kontra hogy újra működhet-e egy kapcsolat, vagy nem.
2021. jún. 8. 16:56
 15/16 A kérdező kommentje:

Ebben igazat adok. Amit a legjobbnak látok most, hogy nem erőltetem, élem az életem, fejlődőm ki élvezem amit nekem szán most a sors. Aztán majd Meg történik aminek meg kell történnie, mindegy mi merre hány méter.

Köszönöm a válaszodat!

2021. jún. 8. 17:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, pontosan erre gondoltam én is. És szívesen!:)
2021. jún. 8. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!