Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen az olyan nő akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az olyan nő akit érdemes meghódítani?

Figyelt kérdés

Itt olvastam már nagyon sok, néha szélsőséges véleményt a mai ismerkedési szokásokról. Akkor kedves gyakoris férfiak, milyen az olyan nő akibe érdemes energiát fektetni? Milyen ismerkedéskor, ami miatt újra találkozni akartok vele? Hogyan kommunikál veletek, ő is keres titeket vagy ti is őt? Néha eltűnik vagy nem válaszol? Olyanok is írhatnak akiknek párjuk/feleségük van csak akkor azt, hogy ők milyenek voltak, ami miatt meg akartátok őket hódítani. Viselkedés érdekel leginkább, nem a kinézet.

* Ne itt gyilkoljátok le egymást, ha nem egyeznek a vélemények. Minden vélemény hasznos.

2017. szept. 3. 14:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A kinézettől nem lehet elvonatkoztatni, sokat számít. Ami a belsőt illeti, vonzó, ha értelmes a nő, ha vidám, esetleg van közös érdeklődési kör. De ezek az unalomig ismert szavak. Kell a szikra. De hogy az mitől jön, nem lehet megmondani.
2017. szept. 3. 14:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet vele beszélgetni, nem játszmázik, őszinte, nem ribi, nem femináci. Mondjuk nem vagyok biztos benne, hogy létezik olyan nő, akire mindez igaz.
2017. szept. 3. 14:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Én már semmilyenbe nem fektetek semmit. Úgyis átlag amint találnak jobbat, jön a csere. Nagyon kevés a normális lány. Nekem meg elegem lett totál a keresgélésből.
2017. szept. 3. 14:52
 4/10 anonim ***** válasza:
En soha nem jatszmaztam, mindig nyitott voltam, irtam, kerestem, es minden kapcsolatomban olyan "hoditast" kaptam illetve torodest, amirol sajnos a legtobben csak almodoznak. A legjobb ha onmagad vagy mindig.
2017. szept. 3. 14:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Olyan, aki érezteti velem, hogy fontos vagyok neki, erdeklődik utánam, akkor is keresne, ha én őt nem. Ennyi a titok. A szeretet.
2017. szept. 3. 15:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Amúgy az nem számítana, hogy hogyan kommunikál, mert sokszor én se tudom az érzéseim megfelelően kifejezni, szóval átlátok ezen. Azt viszont lelkileg nem bírnám elviselni, ha nem éreztetnék velem, hogy fontos vagyok.
2017. szept. 3. 15:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez az érezteti velem hogy érdeklem kérdés, elég vitatott. Legalábbis eddig azt olvastam, hogy az ismerkedésnél ne tapadjon így a nő, ne árassza el üzenetekkel a másikat. Hol van ebben a határ? Van aki ezt sem szereti. Már ment szét jól induló ismerkedés, amiatt mert túl őszintén elmondtam mit érzek. A férfiak ettől megijednek, eddig ezt látom. Hiszen nem kell a nőért küzdeni, könnyen meghódítható (nem a szexre értem).
2017. szept. 3. 15:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a nő, aki elvárja, hogy küzdjön érte a férfi, ba ssza meg magát, már bocsánat. Pontosan ezt értem játszmázás alatt. Ha tetszik neked a férfi, ne titkold el, mert csak elriasztod vele!
2017. szept. 3. 15:21
 9/10 anonim ***** válasza:
0 barátnőm volt 24èv alatt ott volt a kockulàs álmodozàs sportok suli küzdelem apàm dominancia jàtèkai ellen kit érdemes meghódítani aki arra vàr hogy meghóditsa egy férfi
2017. szept. 3. 15:27
 10/10 anonim ***** válasza:
érdekes és lefexik veled... többször is
2017. szept. 3. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!