Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem kepes szakitani?
Van egy sarc akivel eleg hamar komolyra fordult a kapcsoltom es most nem szexualisan kell gondolni hanem igy erzelmileg..egesz nap beszelgettunk/telefonalutunk..parszor talalkoztunk is, megtortent az elso csok is, kezenfogva setaltunk..majd teltek a napok es egyre furabb lett, egyre kevesebbet beszeltunk, mar nem olyan stilusban valaszolt mint elotte..en tobbszor rakerdeztem h van valami baj vagy h haragszik ram mert nyilvan ez feltunt nekem..azt mondtam h nem es nem is erti h miert gondolom ezt..majd szoba jott a kovetkezo talalkozo amire felhozott egy kifogast es kb 4x ugyan igy jartam, azota nem is mondtam neki..elvileg most nagyon elfoglalt csaladi okok miatt + sok a munka, de mar hetek ota nem is lattam es mar alig beszelunk..jelenleg mar ott tartunk h 2 napja nem ir vissza csak megnezte.. mikor elotte meg tenyleg levakarni nem lehetett..nyilvan en is hibas vagyok h mondtam neki h nem baj ha nem beszelunk egesz nap meg h megertem h sok dolga van..azt is mondta h nem kerul csak folyamatosan faradt es h majd talalkozunk amint lehet..szoval tenyleg mar csomoszor lehetoseget adtam neki kilepni, de mindig megvedte magat es valamire hivatkozott..pl multkor azt is mondta h pedig velem beszel a legtobbet..
Csak nem ertem ha nem akar velem lenni es tudja jol h en kotodok hozza akkor miert nincs benne annyi gerinc h azt mondja h “bocsi de ez nem fog menni” mert folyamtosan ezen ragodok es magamat hibaztatom h biztos valami rosszat csinaltam..vagy nekem kene ot dobnom ha ennyire nem vagyok fontos neki?
22L
Először is: te nem vagytok együtt! Ezért szakítani sem lehet.
A srác valószínűleg sosem gondolta, hogy jártok, csak ismerkedtek.
Elég egyértelmű, hogy ő már azt sem akar. Ez szinte teljesen biztos. Bár nyíltan nem mondta ki, de aki akarna veled folytatást, az nem így viselkedik. Sajnos sok ember kezeli így.
Két lehetőséged van:
1. Mondod neki, hogy fejtse ki, hogy mit akar, mert te ezt nem akarod tovább. Szerintem elég egyértelmű, hogy mit akar, de neked lehet, hogy jobb lenne, ha ezt kimondatod vele, és úgy tudjátok lezárni.
2. Elengeded, nem keresed többé, elfogadod, hogy ez sajnos ennyi volt és szépen lassan elfelejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!