Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek is túl kemény voltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl kemény voltam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

24/F vagyok. Január óta randiztam egy lánnyal, szintén 24. Két hete randiztunk (sokadik randi volt) és rákérdeztem, hogy akkor lenne-e a barátnőm, én teljesen odáig vagyok érte, mással nem akarok randizni, stb.

Erre a csaj kibökte, hogy április közepén eljegyezték. Egy szó nélkül felpattantam, és otthagytam. Utána este felhívott, hogy hogy érzem magam, hogy beismeri, gyáva volt elmondani, tudja, hogy nincs bocsánat, de azért bocsánatot kér. Erre elpattant a húr, és perceken át üvöltöttem vele a telefonban, attól kezdve, hogy pótapának jó lettem volna neki (nem terhes), ha a vőlegényének felnyílik a szeme, hogy más minimum agyonverné a helyemben (a csajt), meg hogy üzenem a vőlegényének, férgekre ne pazarolja az idejét. Meg más válogatott sértések, amiket hosszú lenne mind leírni.

A csaj az agyonverésre kibukott, hogy ez túlzás, és hogy fel fog jelenteni megfenyegetés miatt. Erre letettem a telefont azzal, hogy részemről nem kell bosszútól tartania, mert a férgek nem érnek ennyit, és az irtásuk amúgy sem az én dolgom.

Letiltottam mindenhol, közös fotókat töröltem.

Barátokkal beszéltem erről, fiú és lánybarátaim is vannak. Érdekes, hogy pont a fiúbarátaim túlzónak tartják a stílust, a lánybarátaim (három van), viszont nem.

Köszi a válaszokat!

2021. máj. 31. 08:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
77%

18. Ferfi vagyok. De abból a fajtából ha valami kék akkor nem képzelem oda hogy az lila esetleg zöld.

Igen, érezheted magad becsapva de itt később átgondolva főleg ha megnyugodsz rájössz hogy nem így kell rendezni ezt. A másik szidalmazasaval rejtett fenyegetésével csak magad jaratod le. Tudod van amikor emelt fővel kell tovább lépni , csak a tanulságot levonni. Te ezt nem tetted meg hanem hisztériás szidalmazasi rohamban tortel ki nevetségesnek és komolytalannak mutatva magad.

Tudom, fiatalabb vagy mint én van mit tanulnod, de ez nem mentség.

2021. máj. 31. 14:14
 22/28 anonim ***** válasza:
52%
Először azt akartam írni, hogy a stílus túlzó és undorító, de jogos. Aztán amikor olvastam a kommentedet, megerősödött a gyanú: ti nem párként randiztatok, hanem szimplán találkozgattatok barátként. Igazam van? Ha nem volt szex január óta és nem is csókolóztatok a randikon, nem volt jogod így kiakadni, mert félre kommunikáltatok egymás mellett. Igen, ha tudta, hogy msáként érzel, valóban szemétség volt benned reményt kelteni, és azonnal meg kellett volna szakítania veled a kapcsolatot, de akkor most felmerül bennem, hogy amikor korábban közölted vele hogy te komolyan gondolod, ő mit reagált rá?
2021. máj. 31. 16:16
 23/28 A kérdező kommentje:

Utolsó, nem igazán van igazad, mert az első randin kifejezetten mondtam neki, hogy nem baráti talákozónak tekintem, hanem randinak, mire az volt a válasza, hogy ő is randinak veszi. Csókolózás az utolsó találkozásunk kivételével mindig volt, háromszor le is feküdtünk.

Amikor először mondtam neki, hogy járni szeretnék vele, azt mondta, még szeretne engem jobban megismerni, mert úgy általánosságban bizalmi gondjai vannak, de hogy nem akar engem elveszíteni, mindenkinél fontosabb vagyok a számára, másokban még ennyire sem bízik.

2021. máj. 31. 16:22
 24/28 anonim ***** válasza:
Na így már más, de egy előző válaszodból nem ez jött le, akkor elnézést kérek.
2021. máj. 31. 16:28
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
23: ejha, kemény a csaj! Akkor pláne megérdemelte, hogy elküldd melegeb éghajlatra.
2021. máj. 31. 20:34
 26/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Azért írok, mert történt egy új fejlemény a csajjal kapcsolatban, és igyekszem jobban megérteni az embereket, hogy mit miért csinálnak.

Tegnap este hívott egy ismeretlen szám, a csaj volt. Elég kíváncsi természet vagyok, tehát végighallgattam. Elmondta, hogy lefújta az esküvőt, mert a vőlegénye többször megütötte őt. Ezenkívül elmondta, hogy egy hete meghalt az apja, akihez nagyon közel állt (az elmondása alapján az anya lelépett még kiskorában). És hogy szeretne velem találkozni, hiba volt a részéről hagyni engem kiszállni az életéből... Elképesztő.

Nem arról van szó, hogy nem értem meg a fájdalmat, elvégre én 18 évesen vesztettem el az anyámat. Azt nem értem, hogy most akár jogos volt a korábbi viselkedésem vele szemben, akár nem, a történtek után hozzám fordulni...

Azt mondtam neki, hogy még mindig mindennél jobban szeretem, de ez már kevés, mert örökre elásta magát nálam.

2021. júl. 9. 12:38
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne kezdj újra vele semmit!

(De én is végighallgattam volna, mert én is kíváncsi természetű vagyok. :DDD)

Én kb. azt mondtam volna, hogy a vőlegénye helyettem is megadta neki, ami jár a pofátlanságáért.

2021. júl. 9. 15:58
 28/28 anonim ***** válasza:

Te lennél a ló helyetti szamár..

Ne hagyd magad megint palira venni. Melletted is megcsinálná ugyanezt.

2021. júl. 9. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!