Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek is túl kemény voltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl kemény voltam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

24/F vagyok. Január óta randiztam egy lánnyal, szintén 24. Két hete randiztunk (sokadik randi volt) és rákérdeztem, hogy akkor lenne-e a barátnőm, én teljesen odáig vagyok érte, mással nem akarok randizni, stb.

Erre a csaj kibökte, hogy április közepén eljegyezték. Egy szó nélkül felpattantam, és otthagytam. Utána este felhívott, hogy hogy érzem magam, hogy beismeri, gyáva volt elmondani, tudja, hogy nincs bocsánat, de azért bocsánatot kér. Erre elpattant a húr, és perceken át üvöltöttem vele a telefonban, attól kezdve, hogy pótapának jó lettem volna neki (nem terhes), ha a vőlegényének felnyílik a szeme, hogy más minimum agyonverné a helyemben (a csajt), meg hogy üzenem a vőlegényének, férgekre ne pazarolja az idejét. Meg más válogatott sértések, amiket hosszú lenne mind leírni.

A csaj az agyonverésre kibukott, hogy ez túlzás, és hogy fel fog jelenteni megfenyegetés miatt. Erre letettem a telefont azzal, hogy részemről nem kell bosszútól tartania, mert a férgek nem érnek ennyit, és az irtásuk amúgy sem az én dolgom.

Letiltottam mindenhol, közös fotókat töröltem.

Barátokkal beszéltem erről, fiú és lánybarátaim is vannak. Érdekes, hogy pont a fiúbarátaim túlzónak tartják a stílust, a lánybarátaim (három van), viszont nem.

Köszi a válaszokat!

2021. máj. 31. 08:35
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
35%
te beteg vagy.
2021. máj. 31. 08:41
 2/28 anonim ***** válasza:
98%

tulzo a stilus, igen, de mostmar mindegy. tenyleg egy fereg a csaj, ebben igazad van, de talan nagyon elpattant nalad a hur.

mindenesetre most mar mindegy, engedd ezt el, feljelenteni ugyse fog, mert ez semmi, plusz akkor kiderulne, h csalta a volegenyet.

N

2021. máj. 31. 08:44
 3/28 anonim ***** válasza:
75%

Hát ki hogy reagál.

Valaki 2 mondattal leteszi nem ontja rá a másikra a fájdalmát, valaki meg kiüvölti magábol. Ez utobbi talán egeszségesebb is, mert ha magadba folytanád, az belül mérgezne.

Igazábol nekem csak ennyi jönne le belőle hogy nincs tartásod, kicsit ideggyenge vagy, de megbocsájthato.

Meg ugy lennék vele, hogy az nevet, aki utoljára nevet...

2021. máj. 31. 08:51
 4/28 anonim ***** válasza:
38%

1. vagyok

5. perc alatt 5 lepontozást kaptam. Nem a pontozás a lényeg hanem a levont tanulság.

A kérdező kétszer is gyilkosságot emlegetett

egyszer " minimum agyonverné a helyemben (a csajt),"

majd elfogadhatónak sőt helyénvalónak és kötelességnek tünteti fel a gyilkosságot ha azt más csinálja "és az irtásuk amúgy sem az én dolgom"

És EZ szerintetek normális.

Komolyan mondom, vagy a világ beteg, vagy nálam van gond hogy nem akarok gyilkolni, nem buzdítok mást erre, és nem kívánom mások halálát.

... Ja, különben ha mégegyszer valaki be meri írni hogy a párja megverte, ide küldöm, tanuljon, hiszen ez a helyes, örüljön hogy nem ölte meg.

2021. máj. 31. 09:02
 5/28 anonim ***** válasza:
20%

Teljesen jogos, hogy kiakadtál.

Utolsó görény az ilyen.

Férfi vagyok.

2021. máj. 31. 09:03
 6/28 anonim ***** válasza:
82%

“ Erre a csaj kibökte, hogy április közepén eljegyezték. ”

Szoval a sok-sok talalkozo es randi utan sem tunt fel, hogy valami nem stimmel?

“ Letiltottam mindenhol, közös fotókat töröltem.”

Meg ezt hogy kell elkepzelni, te pakolod fel a kozos kepeket a kozossegi mediara stb. o meg teljesen nyugodtan randizgat, nem is felve a lebukastol, mikozben volegenye van?

2021. máj. 31. 09:22
 7/28 anonim ***** válasza:
17%

Megkérdezted, randizik-e mással? Miért nem?

Mit ígér neked konkrétan, ami miatt felelősségre vontad?

Honnan veszed, hogy pont téged nem verhet át senkit?

Általában mennyire jó az emberismereted?

Más szituációkban is voltak impulzuskontroll-problémáid? Gyakran előfordul?

2021. máj. 31. 09:38
 8/28 anonim ***** válasza:
25%

Nem mondanálak keménynek, inkább gyerekesnek. Beleélted magad valamibe -tényleg, miért nem vetted észre a jeleket, hogy van egy harmadik is a képben?- és a vakságodért másokat hibáztatsz.

Hiányzik belőled a méltóság, kérdező.

2021. máj. 31. 09:41
 9/28 anonim ***** válasza:
97%

7-es, internetes ismerkedésnél az elején belefér, hogy randizik hétfőn Bélával, kedden Marcival. De aztán előbb-utóbb döntse el, Bélával vagy Marcival folytatja (vagy egyikükkel sem), mert különben egyikkel csalja a másikat.

De itt nem is erről volt szó. Ha áprilisban eljegyezték a lányt, akkor januárban már bőven benne volt egy komoly (?) kapcsolatban. Akkor minek ismerkedik egy másik férfival? Ráadásul, ha jól értem, szex is volt. Normális esetben föl se merül az emberben, hogy a másiknak közben van párkapcsolata. Még az sem, hogy másokkal ismerkedik. Miért kérdezett volna rá ilyenekre?

2021. máj. 31. 09:48
 10/28 anonim ***** válasza:
98%

mondjuk a csajt nem kene mentegetni, felesleges, szutyok ember, aki ilyet csinal. de nyilvan o is tudta ezt, kulonben nem kert volna bocsanatot.

az mas kerdes, hogy a kerdezonek meg nagyon elpattant az agya.

2021. máj. 31. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!