Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek is túl kemény voltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl kemény voltam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

24/F vagyok. Január óta randiztam egy lánnyal, szintén 24. Két hete randiztunk (sokadik randi volt) és rákérdeztem, hogy akkor lenne-e a barátnőm, én teljesen odáig vagyok érte, mással nem akarok randizni, stb.

Erre a csaj kibökte, hogy április közepén eljegyezték. Egy szó nélkül felpattantam, és otthagytam. Utána este felhívott, hogy hogy érzem magam, hogy beismeri, gyáva volt elmondani, tudja, hogy nincs bocsánat, de azért bocsánatot kér. Erre elpattant a húr, és perceken át üvöltöttem vele a telefonban, attól kezdve, hogy pótapának jó lettem volna neki (nem terhes), ha a vőlegényének felnyílik a szeme, hogy más minimum agyonverné a helyemben (a csajt), meg hogy üzenem a vőlegényének, férgekre ne pazarolja az idejét. Meg más válogatott sértések, amiket hosszú lenne mind leírni.

A csaj az agyonverésre kibukott, hogy ez túlzás, és hogy fel fog jelenteni megfenyegetés miatt. Erre letettem a telefont azzal, hogy részemről nem kell bosszútól tartania, mert a férgek nem érnek ennyit, és az irtásuk amúgy sem az én dolgom.

Letiltottam mindenhol, közös fotókat töröltem.

Barátokkal beszéltem erről, fiú és lánybarátaim is vannak. Érdekes, hogy pont a fiúbarátaim túlzónak tartják a stílust, a lánybarátaim (három van), viszont nem.

Köszi a válaszokat!

2021. máj. 31. 08:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
39%
Mindkettőtök viselkedése vállalhatatlan. Te még ezt megfejelted egy arcvesztéssel is. Így szétakadni egy kis visszautasítás miatt...
2021. máj. 31. 09:58
 12/28 anonim ***** válasza:
72%
Túl durva voltál, de teljesen jogososan. Azért egy bocsánatkérés után nem lettem volna ennyire kegyetlen..
2021. máj. 31. 10:01
 13/28 A kérdező kommentje:

Nem azért haragszom rá, mert nem engem választott (nyilván rosszul esik), de ez mindig benne van a pakliban. Az a bajom, hogy hagyta telni az időt, szánt szándékkal átvágott (az elmondása alapján november óta vannak együtt a most már vőlegényével), annyi lett volna, hogy amikor először randira hívtam, annyit mond, hogy "bocs, foglalt vagyok". De semmiképpen sem eddig tudva és ezekszerint akarva hagyni menni a dolgokat, hogy a másik minél nagyobbat essen pofára...

Jelek nem voltak. Hetente két-három randi pénteken vagy hétvégén, hétközben dolgozom, azt mondta, ő is. Nyilván nem kezdtem el kémkedni, hogy amikor nem velem van, mit csinál..

Facebook ismerősök voltunk, ott semmi nem utalt semmire, őmeg vagy nem szokott posztolni, vagy beállította, hogy én ne lathassam, az enyémeket mega vőlegénye ne. Tudja a fene...

Nem kérdeztem, hogy randizik-e mással, minden csajnál ezekszerint ajánlatos lenne megkérdeznem?

Hogy honnan veszem, hogy nem verhet át senki? Miért, ezalapján dícsérjek meg minden átverőt, aki bárkit átver bármivel, mert jogunk van átverni?... Ezt még leírnom is nehéz volt röhögés nélkül.

Nem tudom, mennyire jó az emberismeretem, nem vezetek a csalódásaimról és a nemcsalódásaimról statisztikát.

Szerelmes ezelőtt még nem voltam, olyan se volt, hogy valaki eddig húzta volna velem a dolgokat a pofáraesésem céljából, randi elutasítást meg simán tudomasul vettem. Az eddigi egyetlen barátnőmmel békében szakítottunk (az inkább "csak" erős vonzalom volt iránta, nem szerelem), ő kezdeményezte, nem esett jól, de mivel nem volt benne átverés, nem volt okom kiakadni.

A gyilkosságos felvetés meg első válaszolótól... Pont hogy azt mondtam a csajnak (a történtek után nyilván nem nyájas stílusban.), hogy én nem teszek ilyet, de más nagyon könnyen lehet, hogy tenne. Ebből hogy jött le az, hogy gyilkolni akarok?...

2021. máj. 31. 10:08
 14/28 anonim ***** válasza:
87%

Elnézve, hogy az emberek egy része már annak is halált kíván, aki csúnyán néz rá a buszon...

Kérdező, ezt marhára túlreagáltad, viszont osztom azt a véleményt, hogy jobban tetted, hogy kiadtad magadból, mert ha benned marad, belülről fog emészteni (még ha el is nyomod magadban)

Másrészt viszont mit kezdjek egy ilyen lotyóval?

Kezdjem el megnevelni, hogy ez nem oké, meg hogy ne legyél rib@**? Áh... Van jobb dolgom is :)

Én a felállok és szó nélkül elmegyek dologgal le is zártam volna

2021. máj. 31. 10:26
 15/28 anonim ***** válasza:
81%

Egyébként több opció is lehet.. akár be is hazudhatta az eljegyzést, hogy találjon ürügyet a visszautasításhoz. Szar érv, mert magát r***cozza le, de lehet, még mindig kényelmesebb, ez mint bevallani hogy "nem tetszel".

Ha viszont igaz, hogy eljegyzik, akkor se biztos, hogy ezért utasított vissza. Hisz eleve azért ismerkedik, hogy valami összejöjjön oldalvizen is..

Fúj... Undormány így is úgy is ez a viselkedés.

Persze attól ez a reakció túlzás

2021. máj. 31. 10:40
 16/28 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ilyen átverés közepette jogosan mondtad ezeket, érthető.

/Egy lány/

2021. máj. 31. 11:39
 17/28 anonim ***** válasza:
33%

Első vagyok.

Igen ezt írtad, de utána írtad hogy a férgek írtása nem a te dolgod.

Tehát valakinek a dolga, de nem a tied..

Különben ha 5 hónapja randiztatok és utána említetted neki hogy szeretnéd ha a barátnőd lenne, akkor tulajdonképpen NEM VOLT A BARÁTNŐD.

Volt egy nő akivel találkozgattál, elmentetek közel fél éven át ide oda, de NEM ALKOTTATOK 1 PÁRT.

Nem volt párkapcsolat.

Tehát ő tulajdonképpen nem megcsalt, mert nem voltak együtt soha.

Egyetlen hibája volt, hogy ő élvezte a helyzetet, te meg álomvilágba ringattad magadat és nem rázott fel hogy hé, a találkozásaink pont azok aminek tűnnek és azok amik, találkozások. Nem több, nem más.

Neked meg nem tűnt fel, mert fél évet nem randizunk. Ha 1-2 hétig nincs csók, 1 hónap után nincs szex akkor azt hívják baráti találkozásnak. Az nem randi, nem kapcsolat, hanem találkozások.

Szerintem nagyon túllőttél a célon, és valaki írta nagyon jól, igencsak nagy arcvesztést csináltál ezzel, mert csak annyi volt hogy te álmodoztál vele egy kapcsolatról ami soha nem is volt, ő meg ezt az álmodat nem foszlatta szét, ami nem szép dolog, de végülis, a saját gondolatainkért nem kellene mást felelőssé tenni.

2021. máj. 31. 11:47
 18/28 A kérdező kommentje:

Első, érdekelne, hogy nő vagy férfi vagy-e? Nem kell semmit esetleg férleérteni, rád nem haragszom, nem is pontoztalak le, semegest adtam.

Én tudom, hogy NEM VOLT A BARÁTNŐM, meg hogy NEM VOLT PÁRKAPCSOLAT, és hogy NEM ALKOTTUNK EGY PÁRT. De nekem nagyon sokat jelentett, és ezt ő is tudta, nem az összeveszésünkkor mondtam neki először, hogy járni szeretnék vele.

Azért teszem felelőssé, mert ezt az álmot pont ő táplálta. Így azt sem tudom kizárni, hogy eleve arra ment ki a játék, hogy nekem rossz legyen. Ezt is tudja a fene...

Sok válasz érkezett, kb. fele-fele a hozzáállás, mindenkinek köszönöm (elsőnek is beletartozik!!), szívesen meghallgatok továbbiakat is.

2021. máj. 31. 12:25
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

"Nem kérdeztem, hogy randizik-e mással, minden csajnál ezekszerint ajánlatos lenne megkérdeznem?"

Nem, ez alapnak kéne lenne, normális ember ilyenre nem nagyon kérdez rá. A nő egy önző lotyó, aki téged ott taetott talonba, amíg nem döntött. Teljesen igazad van, de azért bocsánatkérésekor ennyire nem lettem volna durva, viszont így legalább kiadtad magadból.

2021. máj. 31. 13:24
 20/28 anonim ***** válasza:
73%
Ott a hevében így reagáltad le. Érthető, hogy meg voltál bántva. Talán a stílus kicsit durva volt igen. De jogos is egyben. Nem kell mentegetni senkit és neked se kell magyarázkodnod senkinek. Átvertek és az érzéseid tök normálisak.
2021. máj. 31. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!